mam pytanie dotyczące członkowstwa w Kulingu jakie warunki trzeba spełnić, żeby być pełnoprawnym członkiem Kulinga nie moge doszukac sie tych informacji na nowej stronie
Hej,
dopiero zauważyłem pytanie w wątku - i spieszę odpowiedzieć:
żeby zostac członkiem KULINGa to trzeba bardzo chcieć Podstawowym warunkiem jest branie udziału w naszych akcjach - stąd najłatwiej złozyć deklarację na obozie. Potem nad kandydaturą debatuje zarząd i jak przyjmujemy - to faktycznie trzeba zapłacić składkę (i wpisowe). Składka wynosi 6 zł/rok i dostaje się za nią Raport (trzeba zapłacić przed końcem roku) oraz zniżki na nasze gadżety (prestiż i pierwszeństwo na obozach tez się liczy!). Wpisowe to 4 zł i dostaje się za to brązowy znaczek. Bardziej kolorowe znaczki są już za free - ale trzeba się zasłużyć :)
Pozdrawiam
Szymon
Hej,
wyjąłem taki ładny fragment dyskusji o członkowstwie w KULINGu, stąd idąc za ciosem słów kilka.
Otóż KULING jest wielce elitarnym Stowarzyszeniem - stąd zawsze uważaliśmy, że nie ilość a jakość się liczy :) Generalnie rotacja członków jest duża, choć powoli przeważają tacy - co będą z nami do grobowej deski KULING budzi skrajne emocje - i dobrze, ale to niesie piętno dla potencjalnych KULINGowców. Kto wie o co chodzi - to wie
Za chlubę naszej sekty uważamy też pokaźny odsetek doktorów nieludzkich, jakich się dochowaliśmy - a bedzie ich coraz więcej
Wykresik pokazuje ilu tak naprawe nas jest - bo pewnie owiane jest to niewiadomojaką legendą , a może nawet zrobimy mapę rozmieszczenia KULINGowej braci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum