Hej,
w dniu dzisiejszym (tj. 5.12.2007) z okazji Dnia Wolontariusza, odbyła się w Gdańsku Gala Bursztynowego Mieczyka:
Cytat:
Bursztynowy Mieczyk to nagroda Wojewody Pomorskiego, Marszałka Województwa Pomorskiego oraz Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku dla najlepiej działających organizacji pozarządowych w obszarze polityki społecznej i ochrony środowiska, z terenu naszego województwa.
To była juz 13 edycja, ale my się dowiedzieliśmy o tej nagrodzie po raz pierwszy. Na ok. 40 zgłoszonych organizacji przyznano 11 wyróżnień i 4 nagrody (poza nami też Zarząd Miejskiego Komitetu Społecznego w Tczewie, Fundacja "Pokolenia" i Gdańska Fundacja Dobroczynności). Tylko jedna z tych głównych nagród była m.in. za ochronę przyrody i jak wygląda to sobie możecie zobaczyc na załączonym skanie. A jak wygląda 5.000 zł to każdy chyba wie
Tak więc jest to wątek do wpisywania dla KULINGa, a Prezesa w szczególności
Duma rozpiera moja klate
Wiem, że na to wyróżnienie pracowalo kilka osób, ale bez lokomotywy - Szymona Bzomy pociąg by tak sie nie rozpedził.
A prywatnie wielki szacun dla Beaty.
pozdrawiam
Cezar
jako że lubie broń to bardzo chętnie bym sie tym mieczykiem "zaopiekował" a na poważnie serdczne gratulacje dla Bzomixa i reszty gdańskiej ekipy, pozdro DGR
teraz jak się ma broń w ręku to można by zorganizować jakąś wyprawę w stylu wikingów (po łupy, skalpy, gwałcić i rabowć;-) na jakąś wyspę?
ja tam bym się aktywnie włączył w dzieło niszczenia, poniżania, destrukcji i rozpusty hehehehe.
mam nadzieje że ten mieczyk ukłuje "prosto w serce" (albo w głęboko i boleśnie dupe!) co niektórych ... - dobrze wiecie kogo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum