A wracając do Dendrofilii... jest gdzieś w Kraku Surmia znaczy Katalpa?
Idź do Arki na piwo a zobaczysz....
_________________ Latał sobie z radarem pewien gacek młody
I po drodze omijał przeróżne przeszkody,
Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija,
Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja.
dokładnie , ciezko byłoby nie zobaczyć....a jaka fajna huśtawka
właśnie Dagi - byłaby okazja by się wreszcie spotkać i podyskutować
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Ja tam najpierw muszę robotę skońćzyć i w ogóle do Krakowa się sprowadzić, a nie wiem jak mi to pociągiem wyjdzie nie mając nawet jeszcze gdzie mieszkać, nie wiedząc kiedy zaczynam zajęcia, anie czy mnie nie skreślili
W sumie to nic nie wiem
A do tematu wracając.... zlokalizowałem kasztanowca żółtego obok domu
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
Mam prawie trafiłam do więzienia ale nie chcecie znać szczegółów
_________________ Jak tu wyrazić moc uczuć, które wezbrały tak potężnie, że są niewypowiedziane?...Wieki długie śpiewają i będą śpiewały wiecznie nową pieśń miłości.
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Czy w tym wątku nastąpią w końcu jakieś konkrety ?
cierpliwości...
O wy ciekawscy ! nic strasznego się nie wydarzyło , kiedy odeszłam od dęba jakieś 50-100m z ciekawości jeszcze się za siebie obejrzałam,,, moim oczom ukazał się... niebieski pojazd więc nic innego mi nie pozostało jak "wiać" na dworzec trafiłam na przełaj bocznymi dróżkami. Pojawiłam się i znikłam
_________________ Jak tu wyrazić moc uczuć, które wezbrały tak potężnie, że są niewypowiedziane?...Wieki długie śpiewają i będą śpiewały wiecznie nową pieśń miłości.
ale może oni nie do Ciebie jechali tylko ot tak sobie, na patrolik
fajnie musiałaś wyglądac "wiejąc" bocznymi dróżkami z rozwianymi chabaziami w garści
to jest park szpitalny... tam żeby wjechać trzeba przejechać przez szlaban... może to faktycznie nie po mnie.. ale i tak mogliby się przyczepić jakby mnie zastali przy drzewie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum