Koledzy !
Na allegro pojawiła się ksi?żka "Na rozlewiskach Biebrzy i Narwi"- nie ma jej więc złożyłem już ofertę swoj?. Czy moglibycie zrezygnować z jej licytowania na moj? korzyć ?. Jeli nie, to dogadajmy się jako zgodnie z wczeniejszymi ustaleniami.
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Koledzy!
Jeli chodzi o filmy Puchalskiego to posiadam w swoich zbiorach:
W krainie Czarnej Hańczy
Wród ł?k i wód
Nasze zwierzęta stepowe
Flora Tatr- wiosna
Flora Tatr- lato
Wykluwanie się i rozwój piskl?t
Ptaki dziwaki
Od żaby do krokodyla
Ostatnia księga przyrody
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Koledzy !
Na allegro pojawiła się ksi?żka "Na rozlewiskach Biebrzy i Narwi"- nie ma jej więc złożyłem już ofertę swoj?. Czy moglibycie zrezygnować z jej licytowania na moj? korzyć ?. Jeli nie, to dogadajmy się jako zgodnie z wczeniejszymi ustaleniami.
Przeczytałem tę wiadomoć już po tym jak umieciłem tam swoj? cenę. Jakie były wczeniejsze ustalenia? Mylałem, że kupiłe tę ksi?żkę gdy była ze 2-3 tygodnie temu, gdy mi zawiesili konto i odpadłem z licytacji.
Ustalenia były takie że będziemy się dogadywać w kwestii nie licytowanie siebie. Nie powiedzielimy do końca jak. Trzeba teraz stwierdzić komu bardziej zależy na tej kniżce i drugi odpuszcza. Pytanie więc- Jesli jeste zdesperowany? to odpuszczę bo bezsensem byłoby licytowanie się niepotrzebnie zawyżaj?ce cenę. Zaproponowałe cenę nie do przebicia???????
Ustalenia były takie że będziemy się dogadywać w kwestii nie licytowanie siebie. Nie powiedzielimy do końca jak. Trzeba teraz stwierdzić komu bardziej zależy na tej kniżce i drugi odpuszcza. Pytanie więc- Jesli jeste zdesperowany? to odpuszczę bo bezsensem byłoby licytowanie się niepotrzebnie zawyżaj?ce cenę. Zaproponowałe cenę nie do przebicia???????
Bocian, bardzo chętnie zrezygnuję z tej aukcji ale zaraz po mnie jest jaki super sprzedawca (rozumiem, że ty jeste "mtof" lub kto z postałej trójki z kilkoma komentarzami) więc wygl?da na to, że i tak Cię przebije. Nie chciałbym rezygnować, żeby kto Cię przebił.
Więc tylko powiedz czy z uwagi na powyższe chciałby żebym zrezygnował czy nie?
Ja jestem mtof. Jeli możesz to nie Licytuj dalej. Dzisiaj dam 100 złotych i zobaczymy.
Mam nadzieję że to wystarczy. Ja wiem że Ty by dał 200, ale umówmy się że jak tę stówę kto przelicytuje to następna ksi?żka W krainie biebrzy i Narwi na allegro jest Twoja.
Szybszy!
Ja zrezygnuję z tego Puchalskiego. Widzę że dużo juz Licytowałe więc to Kończ a ja nie będę przeszkadzał. Pozdrowienia- następny album jest mój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum