no to bawie sie zaproponowaną przez Hunta stroną, aczkolwiek jeden problemik mam (moze to byc wina Firefoxa który blokuje mi automatycznie niektóre rzeczy ? )
mam problem z wgrywaniem zdjęć. nie wiem jak zrobić tak by na stronie z fotkami umieścić kilka galerii a w nich kilkanascie zdjęć jak Hunt zrobił
Hmmm u mnie to tak wygląda:
Gdy chcę dodać nowy album , klikam "add album"
Tu w pisujemy nazwę i doprowadzamy do zdjęć:
Gdy chcemy do już istniejącego albumu dodać nowe zdjęcia lub go edytować klikamy odpowiednio add photos(po kliknięciu na add photos przechodzimy do strony jak powyżej) lub edit this album. Zrzut z edit this album:
Zawsze po zakończeniu prac, jeżeli chcemy zobaczyć nasze efekty musimy kliknąć Publish Changes, inaczej inni nie zobaczą zmian
To tak w skrócie. Co do zdjęć Alcedo, miałem dwa razy taki przypadek, ale to było bez sensu, za drugim, trzecim razem załadowały sie. Sprawdź ich wagę i rozmiar. Proponuje szerokość do 800 pix, waga do 150-200 kilo i ładować góra 5-6 zdjęć na raz.
dzięki. zdjęcia w najbliższej przyszłości
nie. w ustawieniach troche pogrzebałem. stwierdziłem ze ten alcedo88.webs.com jest lepszy bo krótszy niż freewebs...blaBla
Hunt napisał/a:
chyba 500mb na miesiąc...
nie mówi mi to wiele, to mało dużo?
DOPISANO PÓŹNIEJ:
przestrzeni na dysku mam 41mb, a przepustowość 100mb.
teraz to widze ze malutko
a 22go każdego miesiąca sie resetuje przepustowość
BeaJolKa, u mnie strona chodzi ok, może to coś u Ciebie, widzę IE w akcji spróbuj odpalić ją liskiem...
Alcedo, taka mała propozycja na stronie "imprezy" jest link do picasy, przy edycji strony masz narzędzie by zrobić z tego dający się kliknąć link hmmm?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum