Jeśli link się nie otwiera, też dajcie znak - może ten link jest tylko dla zalogowanych tam (dawnom się tam logował ja), wtedy pokombinuję ogólny link dać i adres do mojego "albumu".
mnie nic nie wyskakuje = moze to wina liska odpowiednio ustawionego
po za tym, zawsze photobucket'a traktowałem jak fotosika - wrzuca sie nań fotke, i podsyła miniaturke na forum, a nie w celu galerii jako takiej
Mnie do photobucketa przekonuje możliwość wrzucania dużych fotek - lubuję się w formacie 768x1152 i niewielkiej kompresji (> fotki ważą do jakich 350 kB, a czasem i pod 500 może).
Z tego powodu np. nie spodbobał mi się flickr. Czy jest taka możliwość na galerii polecanej przez ciebie, Hunt (tej "Alowej" teraz ) ?
{A, i jeszcze jedno na temat galerii... Nie cierpię galerii, z których nie można sobie ściągnąć fotki, jeśli się spodoba [ściągane fotki zawsze podpisuję nazwiskie autora, jeśli tylko jest podane]. Ponieważ fotografuję całkowicie hobbystycznie, więc lubię udostępnić swoje fotki i tego też oczekuję od innych hobbystów, którzy pokazują swoje.}
{A, i jeszcze jedno na temat galerii... Nie cierpię galerii, z których nie można sobie ściągnąć fotki, jeśli się spodoba [ściągane fotki zawsze podpisuję nazwiskie autora, jeśli tylko jest podane]. Ponieważ fotografuję całkowicie hobbystycznie, więc lubię udostępnić swoje fotki i tego też oczekuję od innych hobbystów, którzy pokazują swoje.}
zawsze mozna wyslac maila do autora galerii z prosba o jakies zdjecie
Skorzystałem z waszego pomysłu i tworzę stronę na Freewebs... ale mam problem z polskimi znakami. Nawet jeśli ustawię czcionkę na Times New Roman to i tak tworzą się jakieś hieroglify... Tworzę w mozilli... Mieliście już takie kłopoty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum