Kochani,
usilnie staram się znależć dobr? lornetkę za niewielk? sumę )
Jeli kto ma do odst?pienia lornetkę 10x50 , bo już nie interesuj? go ptaki lub nabył sprzęt znacznie lepszy ( np. lunetę ) bardzo proszę o wiadomoć. jasmina7@poczta.onet.pl
Ulo.. "niestety" mam tylko 20 x 50 a że widziała ona taaakie rzeczy że hoho i że nadal lubię przez ni? patrzeć więc .... niestety... nie mogę CI pomóc inaczej jak tylko odesłać na www.allegro.pl albo do jakiego sklepu myliwskiego (no ale tam maj? drogie)
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
przypominam, że ustawiona jest na forum możliwoć wysyłania maila do danego usera jeli oczywicie prawidłowo wpisał w profilu swój adres. Można w profilu miało podawać mail jako widoczny - i tak będzie niewidoczny ale będzie istniała możliwoć wysyłania e-maila przez forum (pojawi się ikonka przy każdym pocie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum