macgyver_85, 116 - dobry kierunek. Przyjemne swiatlo, ladnie rozmyte tlo, raczej nic nie rozprasza uwagi od modela. Na minus oczywiscie ostrosc, ktora w przypadku owadow powinna byc jednak na oczach i kadrowanie. Dales kadr centralny, ktory chociaz w makro nie jest sam w sobie bledem, w tym wypadku nie pasuje. Mialby sens gdyby owad wypelnial wiekszosc kadru. Tutaj zostawiles mu sporo przestrzeni za plecami, ktora mozna bylo sobie darowac, co jednoczesnie zlikwidowalo by centralne kadrowanie. No i moze ciut dosycilbym kolorki zeby nie byly takie "wyplowiale".
i odemnie dwa slimaczki zeby post nie byl taki 'suchy'
Na minus oczywiscie ostrosc, ktora w przypadku owadow powinna byc jednak na oczach
a u Ciebie co prawda owada nie ma... ale tez i ostrości na oczach ślimakowi przy 118 brakuje
PS ależ sie czepiam chyba sobie przechlapałem tymi komentarzami ostatnimi mam nadzieje że na drugim roku nie będziesz prowadził jakichś zajęć na których ja będe
No dobra, GO ładnie rozłożyłeś ale kadr pozostawia wiele do życzenia... Na przyszłość staraj się umieszczać obiekt w tzw. mocnych punktach. Sama tonacja nie ciekawa....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum