Naprawdę nie ma Napisz mi tu,lub na priva jak to znaleźć
Hunt napisał/a:
Jak dla mnie cieplejsze kolory wygrywają...
Właśnie te cieplejsze są po zmianie ustawień.Ja zawsze robiłem zdjęcia na auto,bo bałem się ,że ustawię coś nie tak i zdjęcie nie wyjdzie Nawet jak zmienię coś to zawsze robię drugie na auto,tak na wszelki wypadek
Proponuje przejrzeć instrukcję on ma funkcję makro... Podpowiem, obok wyświetlacza masz kilka guziczków, na jednym z nich jest piktogram kwiatka tu jest biały:
Kamil napisał/a:
Ja zawsze robiłem zdjęcia na auto,bo bałem się ,że ustawię coś nie tak i zdjęcie nie wyjdzie
Instrukcję obsługi przeczytaj Jak przeczytasz to sie dowiesz dużo o aparacie i bedziesz mógł robić zdjęcia z manuala. Pamiętaj że trening czyni mistrza, a automat to nie rozwiązanie.
Filtr polaryzacyjny firmy Raynox, nie wiem czy takie nieostre. Ja nie mam tego makro konwentera Raynox dcr-250 tylko adapter firmy Raynox. Choć myśle o kupnie tego konwertera
Mi się udaje takie fotki pstrykać z alfą 200 + Raynox DCR 250. Dopiero zaczynam, więc jak coś nie tak robie, to mile widziane jakieś sugestie i uwagi
Eh, tylko ta zabrudzona matryca
Łukasz L., macgyver_85, a chcecie oberwać za brak numeracji ??
(mogę prosić kogoś o korektę, a jeszcze bardziej o przyznanie mi odpowiedniej funkcji w tym dziale?)
Łukasz L., wyrzuć te soczewki czym prędzej i baw się przynajmniej heliosem, nie porównywalnie lepsza jakość ale dcr-250 to na prawdę przyjemne szkiełko
macgyver_85, Ostatnia naprawdę świetna! Brawo Pozostłych, mogłeś nie pokazywać, nieciekawe kadry, źle trafiona ostrość. Jakie szkło? Te zabrudzenia mogłeś wyretuszować tu nie ma tłumaczenia...
I jeszcze jedna sprawa, zmontuj sobie dyfuzor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum