Chcialbym sie przywitac z uczestnikami grupy.
Jestem nowy,nowiutki i tak sie zastanawiam, czy mozna tu wrzucac fotki ptakow, czy raczej na grupe o fotografii....?
Nei znalazlem ograniczen na "zasadach" tak wiec puszczam na 1 ogien cos najbardizej aktualnego:)
Modraszka zimowa. no bo jaka inna
EOS300+600/4+x2+provia 100F+LS4000
Wszelkie uwagi - a zwlaszcza te krytyczne mile widziane:)
ograniczeń staralimy się unikn?ć... przyjęło się jednak aby zdjęcia prezentować w galerii zdjęć (prywatnej lub w jednej z kategorii) w Albumie a tu o tym informować. Ale oczywicie pozostawiamy w tej materii pewn? dowolnoć do póki nie obci?ży się zbytnio serwer Oczywicie miłe jest zał?czenie zdjęcia licznej modraszki na dobry pocz?tek! Zachęcam do poszperania w galeriach naszych użytkowników i stworzenie własnej (widziałem Twoj? stronę i masz bardzo ładne zdjęcia). Ja osobicie polecam galerię Kazika, Marka, Dominika no i oczywicie Bociana
Nie daje do Albumu, bo jakos formula do mnie nie przemawia i nawigacja albumu jest straszliwie uciazliwa. Nie mowiac o ograniczeniach w ilosci slow !?
Tak wiec poniewaz dalem chyba za szybko to zdjecie na forum Ptaki - daje poprawke tutaj.
Mile widziane komentarze i krytyka - szczegolnie ta ostra i bezpardonowa
problem polega na tym, że Piotr nie zał?czył fotki (oczywicie bardzo dobrze, że tak zrobił ) tylko wpisał adres obrazka. Tak więc zdjęcia fizycznie nie ma na forum tylko jest na serwerze u Piotra (a tu się jedynie wywietla). Tak więc jeli s? chwilowe problemy z jego serwem może obrazek być niewidoczny...
przyjęło się jednak aby zdjęcia prezentować w galerii zdjęć (prywatnej lub w jednej z kategorii) w Albumie a tu o tym informować.
Wiem ze wyjde na niekumatego, bo tez prawde mowiac w sprawach komputerowych malo sie orientuje.... Co to jest ten album???? To jest jakies miejsce tu na forum gdzie mozna swoje zdjecia zamieszczac czy chodzi tu o galerie na swojej stronie www.... ?
PRZYRODA
Forum dyskusyjne PRZYRODA to doskonałe miejsce do wymiany informacji, poszerzania wiedzy, rozwi?zywania problemów i wszystkiego, co tylko zwi?zane z przyrod? i jej ochron?. Forum podzielone jest na kategorie tematyczne
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy
Profil Nie masz wiadomoci Wyloguj [ Karolina ] Album
I tu (obok twojego avatara) jest ten album . Można poogl?dać sobie zdjęcia, dodać swoje foty i komentarze.
Zdjecie jest niesamowite !!!! Ma taki bardzo przedwiosenny nastroj.... 8)
Czy wolno mi spytac Mistrza ile liczy sobie wiosen, ze taka perfekcje osiagnal?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum