Wysłany: 2004-05-16, 14:45 nowe Album: g?siorek, cierniowka, rokitniczka
zapraszam do Albumu.
Tym razem ptaszki nie chcialy wyjsc poza swoje kryjowki, wiec musialem strasznie je zmuszac zeby chociaz wystawily lebki
Efektem jest kilka "schowanych" ptakow.
No coz i takie zdjecia sie robi
Milego ogladania i jesli ktos uzna ze cierniowka to nie cierniowka - to sie nie zdziwie. Moj atlas wskazuje ze nie ma takiego ptaka co go sfotografowalem
Wiec moze to co innego
Iczek nie żartuj, kolejne wspaniałe zdjęcia! I to jeszcze dziwonia z blach?! Udało Ci się może odczytać? Ogromny i szczere gratulacje. Oby Twój urlop trwał jak najdłużej
PS Musimy dokończyć rozmowę na GG, odezwij się jak będziesz
Wysłany: 2004-05-20, 22:52 dla FOTOP'a trzciniak i inne....
FOTOP - specjalnie dla ciebie - Trzciniak w Albumie! Zżymałem sie, że mam z nimi problem i prosze, jak na zawolanie wczoraj wkońcu sie udało Mam ich wiecej, ale serwer w końcu sie zbuntowal i dobrze, bo juz umiaru nie mam
Teraz dam odpoczac i sobie i Wam W kazdym razie mam nadzieje, ze trzciniak wyspiewal co mu tam w duszy gra
To ja poproszę jakiego drapolka następnym razem I zły serwer że nie przepucił, trzeba będzie na niego Mopka nasłać
Mnie by bardzo zaciekawiły te zdjęcia trzciniaka... 8)
Iczek, nie dało się tak ustawić ostroci żeby głębia obejmowała też łapki tego samczyka pokl?skwy?
Trzciniak... kadr ciut wyżej? Ale tak w ogóle to jest boski!
Generalnie - po raz kolejny - do niczego innego chociażbym chciała, niezbyt potrafię się przyczepić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum