FOTOP: widze ze wziales sobie do serca moje uwagi na temat fotografii
Pozostaje mi jedynie wiec zyczyc ci wytrwalosci w zdobywaniu srodkow na "taki" sprzet.
Oby tylko ta pogon za mamona nie odciagala cie od chodzenia w pole :)
Bo bedziesz mial sprzet, a zabraknie ci czasu
Staralam sie znalezc jakies krytyczne uwagi - sama rysuje i zawsze na nie licze prawie nigdy ich nie dostajac - ale niestety nie potrafie znalezc zadnych
Deszczowa sesja nr 2 - hmm, zdjęcie jak zdjęcie
Deszczowa sesja nr 3 - bardzo fajne ujęcie, to lustro wody, wygl?da jakby się miało przewrócić
Deszczowa sesja nr 4 - a ten bociana udaje czy co??
Ogólnie tak na 5 +
[ Dodano: 06 Maj 2004 12:54 pm ]
Tak w ogóle to wiem, że nie jeste zwolennikiem zdjęć artystycznech, ale spytam tak z ciekawoći, zrobiłe może zdjęcie tafli wody, która jest pokryta takimi małymi falkami od kropel??
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Hubert - al emi przywaliles ie jestem zwolennikiem zdjec artystycznych !?? Kurde - widze ze musze sie przestawic
Trodno mi powiedziec o jakie zdjecie ci chodzi...? Osobiscie nie robie zdjec falek od deszczu i chyba takiej fotki nie mam. Ale biecuje ze jak zacznie padac to postaram sie zrobic.
Dzieki za uwagi - jak dzisiaj na spokojnie ogladam te zdjecia to tez wydaja mi sie jakies takie zwykle... ): Jednak zawsze lepiej ochlonac pare dni zanim uzna sie cos za dobre zdjecie Dzieki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum