jak myslisz bede miał problem z zdobyciem instrukcji PL do Canona 400D?i jak to jest z menu?
miejmy nadzije ze uda mi się to przedsiewziecie zrobic.jak wszysko bedzie ok to masz u mnei flaszke:)
Nie przeglądałem, bo się na tym nie znam, ale znalazłem coś takiego:
http://instrukcje.elektro...x.php?d_start=0
W rodzaju wybierasz "FOTO", w producencie "CANON" i gdzieś na dole strony jest 400D.
Niech mi ktoś powie ile fotek można zrobić na jednym alumulatorkiem w 30D Bo jakoś grip strasznie krowiasty mi sie wydaje Wieć kombinuję aby sobie tych akumulatorków kupić kilka a "krówkę" sobie odpuścić
_________________ "Niczyje zdrowie, wolność, ani mienie nie jest bezpieczne kiedy obraduje Parlament" .
Niech mi ktoś powie ile fotek można zrobić na jednym alumulatorkiem w 30D Bo jakoś grip strasznie krowiasty mi sie wydaje Wieć kombinuję aby sobie tych akumulatorków kupić kilka a "krówkę" sobie odpuścić
Cieżko odpowiedzieć, są różne akumulatory, mają różny stopień zużycia, liczba też będzie różna w zależności od temperatury, od operacji wykonywanych w międzyczasie itd.
Jakoś nigdy nie starałem się liczyć ile zdjęć zrobiłem na jednym aku, ale mogę powiedzieć, że 30D jest pod tym względem bardzo wydajny (teraz na 40D robię chyba mniej zdjęć, prawdopodbnie z powodu większego LCD). Na pewno będzie to kilkaset zdjęć
No to może użytkownicy Canona 30D/40D polecą jakieś konkretne karty pamięci ???
Na co zwracać uwagę oprócz pojemności, prędkości zapisu, prędkości odczytu ... ???
No to może użytkownicy Canona 30D/40D polecą jakieś konkretne karty pamięci ???
Na co zwracać uwagę oprócz pojemności, prędkości zapisu, prędkości odczytu ... ???
Sandisk Extreme III lub Extreme IV (pomimo że IV jest teoretycznie 2x szybsza to aparaty z obu wyciągają mniej więcej tyle samo)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum