Jestem na dobrej drodze,żeby niedługo staćsię posiadaczema lustrzanki Ale:słyszałem opinie że 350D nie jest zbyt dobry i że jak już ,to lepiej zainwestowac w 400D Więc sobie pomyślałem ,że w sumie to może i racja,body ma mi służyć długo,więc może lepiej zainwestować w coś lepszego,różnica w cenach nie jest zbyt duża...Znajomy mi tez polecał Nikona D60,jak myślicie,co lepsze Canon czy Nikon (oczywiście chodzi mi o te które wymieniłem)
Też się z lekka zdziwiłem Ta osoba mówiła że rozmawiała z kimś ze sklepu fotograficznego i dowiedziała się że ten Canon nie sprawdził się i wycofują go ze sprzedaży i że problem ze sprowadzeniem do sklepu....I jeszcze podobno pewien fotograf miał tego Canona ,ale się go pozbył,bo mu nie pasował
Buahahaha dla sprzedawcy Obecnie jest wprowadzany 450d i to 400d jest wycofywany ze sklepów... 350d jest teraz wyjątkowo niskiej cenie tylko brać (a jak z niego zdjęcia wychodzą możesz np. u mnie sprawdzić...)
350d jest teraz wyjątkowo niskiej cenie tylko brać
A ja słyszałem że cena spadła dlatego,że on niby taki słaby jest
Ale w sumie to może lepiej zainwestować właśnie w 400D,czyli w nowszy model niż 350D ,przecież body ma być na lata
Ostatnio zmieniony przez Kamil 2008-05-29, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Też się z lekka zdziwiłem Ta osoba mówiła że rozmawiała z kimś ze sklepu fotograficznego i dowiedziała się że ten Canon nie sprawdził się i wycofują go ze sprzedaży i że problem ze sprowadzeniem do sklepu....I jeszcze podobno pewien fotograf miał tego Canona ,ale się go pozbył,bo mu nie pasował
Gostek sie po prostu nie znał, szedł śladem nowości i łapał się na chwyty, tzn. więcej pixeli, większy wyświetlacz...
Chodzi o silniczek autofocusa, czyli to, co nastawia ostrość
Poczytałem przed chwilą trochę i jak dobrze zrozumiałem to:
Jeśli kupię Nikona to nie będę miał autofocusa ,tylko będę musiał ręcznie ustawiać ostrość,a w Canonach autofocus jest ,tak
Poczytałem przed chwilą trochę i jak dobrze zrozumiałem to:
Jeśli kupię Nikona to nie będę miał autofocusa ,tylko będę musiał ręcznie ustawiać ostrość,a w Canonach autofocus jest ,tak
bedziesz mial silnik jezeli bedzie wmontowany w obiektyw nikon d60 nie posiada silnika w body
Ostatnio zmieniony przez kaczyk717 2008-05-29, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum