Wysłany: 2005-01-25, 23:28 Ładne fotki na forum - chcesz być sławny? ;-)
w przyszłości planuję opracować nowy wygląd forum - zwłaszcza nagłówek. Jeśli kto ma fajne fotki zwierzaków i chciałby aby na dłuuugo stały się integralnym elementem naszego forum zapraszam do zamieszczania w albumie i podawania w tym temacie linków do nich lub umieszczania bezpośrednio w temacie. Wykorzystam oczywiście tylko fotki zrobione osobiście przez naszych użytkowników
UWAGA! zamieszczając fotki w tym temacie oznajmiasz, że jesteś ich autorem i wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie do tworzenia grafiki w domenie przyroga.org
slawny byc nie musze ale jesli chcesz to mozesz wykorzystac moje fotki z albumu albo z mojej galerii na forum,lub tez napisz jakiego zwierzaka chcialbys zobaczyc,moze cos sie znajdzie
Hubert, twoje zdjęcie jest wietne!! Podoba mi się.kiedy i gdzie je zrobiłe?
, hehe było to pod Otwockiem rok temu na wiosne. Na g?siorka jest prosty sposób, one w ogóle nie boj? się samochodu, wystarczy mieć czyst? szybę, a można wtedy zrobić zdjęcie z 0,5 m. Uciekaj? dopiero po otwarciu szyby.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum