Jak się podoba? Takie minimalistyczne Ostatnio poluje na dymówki i wiem ze ciężko je ciekawie dopaść. Niby wszytko ok ale to tylko zdjęcie poglądowe...
Co do programów oczywiście CS2 i Noiseware Community Edition bo po zabawie krzywymi wylazł szum
Tylko podziwiać i chwalić jak dla mnie rewelacja..!
_________________ Pozdrawiam Eryk
(Szukajcie mnie w Borach Dolnośląskich)
Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
LSz FP
Ostatnio zmieniony przez Atterdag 2008-07-23, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
Hehe... wolę w ten sposób. Mam kilka wersji z głębią ostrości ustawioną w różnym punkcie i zdecydowanie wolę ją na 2/3 ustawioną
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum