ja nie zatwierdzam pomogłem tylko stworzyć listę ale nie ingeruję w decyzje M-¦TO i nie znam odpowiedzi na to pytanie... musiałby¶ zadzwonić do nich i się zapytać
ps for Kejbii
zamiast boksera można jeszcze mieć maliniaka
Witam, ja po długiej obecno¶ci na li¶cie M¦TO, zostałem tydzień temu z niej "wyrzucony" przez administratora-Sławka Chmielewskiego, po napisaniu kilku nie pochlebnych zdań na li¶cie TBOP-u na temat praktyk pana Chmielewskiego i Zarz±du M¦TO (nic obraĽliwego, chodziło o informację na stronie M¦TO, że ICH ornitolog, Krzysztof Dudzik-w cywilu mój serdeczny przyjaciel, zaobr±czkował bociany czarne-zwróciłem tylko uwagę, po rozmowie z Krzy¶kiem, że on nigdy w M¦TO nie był zrzeszony i tym bardziej nie wyrażał zgody na publikację na ww. stronie informacji o przeprowadzonej przez siebie akcji), pomimo pro¶by skierowanej do Pana Chmielewskiego o podanie przesłanek, które powodowały nim przy wykre¶laniu mnie z listy subskrybentów M¦TO jakiejkolwiek odpowiedzi nie uzyskałem. Wydaję mi się, że lista ta ma służyć tylko osobom, które nie zadaj± niewygodnych pytań i nie neguj± działań M¦TO, które ¶lepo wierz± i pod±żaj± za Zarz±dem tegoż Towarzystwa. No cóż, powodzenia, Ja nie skorzystam:P
_________________ Jędrzejowsko-Włoszczowska Grupa Le¶no-Błotna www.tbop.org.pl
nic obraĽliwego, chodziło o informację na stronie M¦TO, że ICH ornitolog, Krzysztof Dudzik-w cywilu mój serdeczny przyjaciel, zaobr±czkował bociany czarne
Czy ta informacja jeszcze znajduje się na stronie M-¦TO? Nie mogę jej znaleĽć.
Nie, została usunięta. Wisiała na stronie głównej w zeszłym roku. Wspomniałem po prostu t± sytuację na li¶cie TBOP podczas dyskusji o praktykach M¦TO, i następnego dnia zostałem z listy M¦TO usunięty
_________________ Jędrzejowsko-Włoszczowska Grupa Le¶no-Błotna www.tbop.org.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum