mianowicie poszukuję Tom VIII/2, 2003 Kulona, dokładniej artykuł: "wybrane aspekty biologii rozrodu rybitwy czarnej na starorzeczu Bugu"
jeżeli ktoś jest w posiadaniu tego artykułu to proszę o kontakt na Priva będę bardzo wdzięczny.
...poszukuję Tom VIII/2, 2003 Kulona, dokładniej artykuł: "wybrane aspekty biologii rozrodu rybitwy czarnej na starorzeczu Bugu"
jeżeli ktoś jest w posiadaniu tego artykułu to proszę o kontakt na Priva będę bardzo wdzięczny.
Maciek, pewnie możesz też za kilka złotych kupić ten numer Kulona. Dokładnie za 8 zł a info tu Pozdr
Maciek, pewnie możesz też za kilka złotych kupić ten numer Kulona.
oj wiem, wiem, ale myślałem, że znajdzie się jakaś dobra dusza, która nieodpłatnie i szybko prześle mi ten srtykuł, nie przeliczyłem się i to nawet nie jedna osoba
Maciek, pewnie możesz też za kilka złotych kupić ten numer Kulona. Dokładnie za 8 zł a info tu
Ja chciałem sobie kupić 3 numery Kulona właśnie z tej strony ,ale okazało się, że nie ma akurat tego numeru ,który mnie najbardziej interesował .Co prawda Pan Jacek Tabor zaproponował mi skserowanie brakujących artykułów,ale myślę ,że nie ma potrzeby zawracać głowy Panu Jackowi, skoro na Forum jest tyle dobrych dusz .A pozostałych dwóch numerów myślę ,że nie warto zamawiać dla jednego artykułu.
Ja mianowicie potrzebuję 3 numerów (oczywiście nie w całości ):
Tom I Zeszyt 1-2,
Tom II Zeszyt 1,
Tom III Zeszyt 1.
Osoby posiadające te numery proszę o kontakt na priva , będę bardzo wdzięczny
Ja mam podobne pytanie-prośbę. Potrzebuję jak najszybciej jednego artykułu z Kulona nr 4 a mianowicie : Sachanowicz K., Goławski A., Tabor A. 1999 - Awifauna lęgowa stawów rybnych w Siedlcach w latach 1966-1998. strony 55-63. Chodzi mi o jakiś skan a nawet zdjęcie byle by się dało to przesłać pocztą elektroniczną bo pisze raport dotyczący zmian w planie zagosp przestrzennego okolic stawów i informacje zawarte w tym artykule są mi potrzebne "na wczoraj".
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to proszę o kontakt na maila: seczuan@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum