[ Komentarz dodany przez: krotom: 2006-09-05, 13:19 ]
już powinno się wyświetlać ... a ta fotka jest w moim albumie... o tutaj (z zastrzeżeniem że mogą ją zobaczyć TYLKO zarejestrowani na forum)
Ta kopalna złotówka krotoma robi wrażenie . Ja zbieram głównie belemnity przy okazji botanizowania na wapiennych zboczach. Rzadko kiedy trafia się coś ciekawego...
_________________ Zamojskie Towarzystwo Przyrodnicze
Mam z młodości całą kolekcję skamieniałości których w większości nie potrafię oznaczyć Znajdowałem je w róznych miejscach, od mojego boiska przed blokiem (2 belemity), po przez okoliczne pola, aż do Sandomierza. Kilka z nich dostałem również w prezencie. Prawie wszystkie z nich to skamieliny mięczaków, ale posiadam również 2 okazy roślin oraz 1 okaz koralowca, ale to nic nadzwycznajnego Teraz kolekcja leży w skrzyneczce i się kurzy, młodociane zainteresowanie paleontologią przeminęło z wiatrem Cyfrówki nie posiadam więc zdjęć nie wkleję
_________________ ,,Odnajdę każdy ślad i cień na murze
Przeszukam każdy dom piwnicę strych
Zajrzę pod każdy most przeczekam burzę
I choćby za sto lat odnajdę cię..."
To ,,drugie" też posiadam i też nie wiem co to jest ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum