Ja pare lat temu zakupilam ksiazeczke GOTu ale... nie korzystam z niej, wlocze sie tak jak pisala Joanna "za darmo". Chyba nie mam do tego glowy albo brakuje mi mobilizacji by swoje trasy "oficjalnie" zaliczac pytanie mam, jak taka weryfikacja wyglada w praniu?
_________________ Uniwerek Wrocławski:Biologia specjalizacja Zoologia oraz Geografia z Biologią
pytanie mam, jak taka weryfikacja wyglada w praniu?
Opisujesz trasę z datą skąd dokąd np. 14.07.2006 - trasa: Krościenko - trzy Korony - Sromowce Niżne - Góra Zamkowa - Krościenko - nr grupy górkiej: BZ 08 - punkty got:25 - czy przewodnik był obecny: nie.
Trzeba mieć książeczkę w punktacją GOT a jak szlak niepunktowany oblicza się z mapy ile punków za km z górki lub pod górkę (inna punktacja). Tyle że zweryfikowac można w przeciągu iluś tam lat na poszczególne odznaki..... załączasz pieczątki w książeczce jak akurat masz, ewentualnie zdjęcia, choc my nie dokumentujemy wszystkich tras dowodami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum