Dzisiaj po mojej ławce w szkole chodził pajączek Patrzylem z kolega jak sobie drepta Stawialiśmy mu przeszkody i cwaniaczek zawsze je pokonywał Potem qmpel dotknął go ekierka i co ? Samodestrukcja pająka ! Wszystkie odnóża mu poodpadały to normalnee zachowanie pająka ? Czy poprostu natrafiliśmy na kamikadze ?
Kosarz to nie był Wiem jak wygląda kosarz wkońcu jestem na profilu biologoczno-chemicznym było widać wyraźny odwłok i głowotułów , a jak wiadomo u kosarzy nie widać wyodrębnionego odwłoku, tylko jakby to ująć jest wszystko ze soba zlane
Ten pajączek był malusi z 1cm
To nie był ani kosarz ani zaleszczotek ani też roztocze
Pajęczyny nie wytwarzał, albo poprostu nie zdążył, bądź nie miał powodów, bo łaził po ławce i nie miał powodu wytworzyć pajęczyny, po dotknięciu ekierką odpadły mu wszystkie odnóża Wzielismy je pod mikroskop, ale nie zdążylismy zobaczyc wszystkich bo lekcja sie skończyła
Ale takie zachowanie jak samodestrukcja małych pająków to normalne ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum