Witam Szanownych miłośników przyrody!
Chciałbym dowiedzieć się czy książka ATLAS MOTYLI POLSKI cz.III Jarosława Buszko jest w jakiejkolwiek księgarni?Jeśli tak to ile kosztuje.Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
Hej, czy ja również mógłbym się załapać na te atlasy w pdf-ie. Mam tom pierwszy i jestem zadowolony, a w tym roku bym sobie ćmy pooglądał nucleus@gazeta.pl Z góry dzięki.
a nie przyszło Wam i innym do głowy że w ten sposób łamiecie prawo i namawiacie innych do popełnienia przestępstwa?
Wiecie co to jest ochrona praw autorskich? na necie za DARMO dostepne są wszelkie dane o motylach występujących w ksiące - domagając się pdf-ów po prostu OKRADACIE autorów książki.
Witam, chetnie kupię <w rozsadnej cenie> Motyle dzienne Buszki i Maslowskiego. Ostatnio probowalem szukac tej ksiazki w roznych miejscach, ale nie dalo rady:/ ..
Moze ktos z Was ma ją na zbyciu albo wie gdzie jeszcze mozna nabyc?
Pozdrawiam
Info od K. Sachanowicza: W czerwcu ukaże sie polskie tłumaczenie książki Tristana Lafranchisa Motyle dzienne Europy - fotograficzny klucz do rozpoznawania. Polskie wydanie jest wersją uaktualnioną, poprawiona, m.in. wymieniona jest częśc zdjęć, i uzupełnioną o status gatunków krajowych. Wiecej tu:
http://www.multicobooks.p...products_id/414
Mam ten nowy klucz do motyli wydany przez multico i powiem, że użytkowanie na początku sprawia mi sporą trudność, poza tym jest tam kilka nieścisłości jak dla mnie bo jak chce oznaczyć przeplatkę i nie przejdę do przeplatek od razu tylko od samego początku kluczka to zawsze ląduje w szlaczkoniach .
Jeśli ktoś doświadczony ma ten klucz to prosiłbym o PW z "drogą" od początku do przeplatek .
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum