W terminie 20-22.10 planuję "małą wycieczkę" w Ujście Wisły od strony Świbna. Oczywiście będę miała na ten czas wypożyczoną lunetę. W planach całodniowe czesanie morza Całodniowe = dopóki jest jasno oczywiście Byłoby mi bardzo miło spotkać się z kolegami i koleżankami z północy w terenie! Refleksja, Heimdall, mikus.zet, namq i inni o których nie wiem - dacie się namówić?
Wyjazd może się zdezaktualizować tylko w jednym wypadku - jeśli będą zapowiadali deszcz. Wiatr, temperatura ani zachmurzenie mnie nie odstraszą.
Dajcie znać, gdybyście znaleźli czas
A może jeszcze ktoś ze śródlądzia się skusi...?
Ostatnio zmieniony przez kessy 2006-10-18, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Cholercia jasna przeklęta... nie wiem czy będe mógł być obecnym... prawdopodobnie nie bedzie mnie sobote-niedziele... dziś po południu sie dowiedziałem, to jeszcze nic pewnego ale bardzo prawdopodobne, na 90%... ((
Wiatr to tam właściwie powinien przyciągać, nie odstraszać
I tak właśnie jest
Niestety, niezbadane są wyroki losu. Wczoraj szanowny pan prof zapowiedział nam na wykładzie, że w piątek - ten piątek - mamy się stawić na całodziennym wyjeździe w ramach ćwiczeń.
Ale ja się tak łatwo nie poddam Żeby tylko była pogoda...
Mikus, zajecia w pt oznaczają, że jeśli nie będzie padało (na co podobno się zanosi...) przyjeżdżam w sob (21.10) o 8:22 na Dw. Główny, wsiadam w pierwszy autobus i zmywam się do Świbna z całym dobytkiem
Wyjeżdżam w niedzielę (22.10) o 16:12 lub 16:52, czyli z UW około 13:30.
W przyszły weekend (27-29.10) jest III Zjazd Forumowy u Fora, na który jadę.
ALE w jeszcze kolejny weekend (3-5.11) znowu pomyślę o pojawieniu się w UW Chyba więc temat "wyjazdy" jest już uzasadniony Zaraz poprawię.
Będę informować na bieżąco.
Sobota: pociąg przyjeżdża o 8:22, autobus do Świbna mam o 8:40 spod Dworca PKS/PKP. Jedzie on ok. 45min + 50min dojście w UW = ok. 10:10 jestem na plaży.
Planowany powrót: autobusem ze Świbna o 16:57 lub 17:32.
Niedziela: autobusem do Świbna o 7:33 spod Dworca = ok. 9 w UW.
Planowany powrót: autobusem ze Świbna o 15:12 (pociąg powrotny mam 16:12).
Jakby co, to jestem od 4:40 (w sobotę) pod komórką Do zobaczenia mam nadzieję!
* muszę zdobyć lunetę
* kolega, u którego nocuję w Gdańsku... musi być w domu
* nie będzie ćwiczeń w czwartek 2.11 (będę wiedziała jutro wieczorem)
O pogodzie na razie nie ma co gdybać nawet.
Jeśli uda się spełnić wszystkie, to przyjadę już w czwartek i zostanę do niedzieli (2-5.11)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum