Jutro - 2 sierpnia brat mi się żeni.
3go sierpnia są poprawiny.
A zaraz po poprawinach jade na dwa tygodnie do Magurskiego Parku Narodowego na praktyki. tak że wróce na forum tak gdzieś za dwa tygodnie
nie psujcie zbytnio forum - szkoda takiego fajnego miejsca w sumie
pozdrawiam!
Jutro - 2 sierpnia brat mi się żeni.
3go sierpnia są poprawiny.
A zaraz po poprawinach jade na dwa tygodnie do Magurskiego Parku Narodowego na praktyki. tak że wróce na forum tak gdzieś za dwa tygodnie
miłego ziomal, nie zrównaj z ziemią Magurskiego PNu, to bardzo fajne miejsce, wykorzystaj te dwa tygodnie na maxa by jak najwięcej sie nauczyć i dowiedzieć.
W wolnych chwilach nasłuchuj na pilchami, a jakbyś jakiegoś schwytał (całkiem przypadkowo) to wyrwij (nie utnij) mu troche sierści, schowaj do folijki i dokładnie opisz. Powodzenia, 3m się.
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Za parę minut wyruszam autostopem do Czarnogóry (przez Slowcaje, Wegry, Bosnie). Jesli wroce to okolo 23 sierpnia. W planie mam 4 PN:)
W miare mozliwosci (dostepnosci netu) conieco wrzucac bede na swoja strone.
Celem jest przygoda, zdobywanie Lofotów z lądu i morza, marsz przed siebie przez tundrę itp. atrakcje. A przy okazji na pewno będzie dużo fajnych rzeczy. Jak zobaczę wieloryba to też się nie obrażę .Wszystko opiszę po powrocie.
BeaJolka, jakby co pamiętam Lagopus też, ale prawo jazdy od Mikołaja to brzmi trochę jak załatwione na lewo
Jutro zmykam do 12ego na wybrzeże. Władysławowo i okolice. Jakby ktoś się kręcił tam ptasio-nieptasio i miał ochotę się spotkać (najchętniej ptasio ) to proszę o kontakt na kom.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum