skoro zainteresowane "wężami" to już dobrze o nich swiadczy
eee źlaśta mnie zrozumieli, one jeno koleżanki z klasy, oficjalnie to ja będę przeca na klasowej wycieczce do muzeum przyrodniczego, a że potem mam sporo czasu to korzystam. Nie zainteresowane one aż tak przyrodą, ale nie dadzą człowiekowi chwili, jakbym spróbował im powiedzieć, żeby se dały na wstrzymanie i się na chwile zajęły czymś innym to bym se niezłego bigosu narobił. One koniecznie nastawione są na jedzenie i trza pójść gdzieś gdzie dają pizze, zresztą Al przecież Ty z dziewojami lubisz przebywać.
Alcedo napisał/a:
na to piwo
nie tym razem, nie mogę sobie zepsuć opinii przed moją trzódką
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
w Polibudzie dają! <znaczy jedzenie >
słuchajta - umówcie sie pod siebie, a ja do Was dołączę - nie musicie na mnie czekać, bo sie mogę spóźnić
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
W związku z tym że niedługo czeka mnie (zapewne) więcej niż dotychczas obowiązków chciałbym poinformować, że nie będę miał możliwości bycia na Forum w takim wymiarze czasowym jak to się działo do tej pory. Z racji tego więc że tylko sporadycznie będę mógł tu zaglądać myślę że czas oddać moje uprawnienia osobom o świeższym, nowym i zdecydowanym spojrzeniu na Forum, które będą mogły poświęcić odpowiednio dużo swojego czasu i energii aby się nim zajmować. Uważam że bez trudu takowe się tu znajdą
Tymczasem okres mojej wzmożonej aktywności na Forum (wynoszący 1552 dni, 8808 postów, ponad 905 spędzonych godzin ) się kończy i za niego bardzo serdecznie dziękuje wszystkim, którzy w nim uczestniczyli i z którymi miałem przyjemność dyskutować
już za kilka godzin, wraz z ParusAter wyruszamy na Krym liczyć ptice - do zobaczenia... kiedyś, o ile nie wsadzą nas za szpiegostwo, wrócimy za jakieś 10 dni; trzymajcie kciuki
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum