"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Sytuacja wygląda następująco: o godzinie 10.00 wchodzę do muzeum kręgowców, w Instytucie Zoologi UJ chyba, siedzę tam około 2 godziny i potem mam wolny czas gdzieś tak do 17.00.
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
ja mam niestety tylko 1,5 h okienka, między 15 a 16:30, no ale trudno - nie uzależniajcie spotkania ode mnie, najwyżej wpadne tylko sie zobaczyć!
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Uprzedzam, że będzie ze mną grupa dzierlatek, których nie sposób się pozbyć, ale im można dać coś do jedzenie i będą zadowolone. Poza tym ja w ogóle nie znam Krakowa, także zdaję się na Was.
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
zważywszy na fakt jak mile białogłowy zawsze ze sobą przywozisz, to może uda mi się okienko "rozciągnąć"
P.S. Do jedzenia?
tam zawsze, to jeno raz był i to były białogłowy po studiach już, teraz będą młode i płoche licealistki i -uwaga- będzie ich około 6 prawdopodobnie, także szukajcie miejsca gdzie dają dobrą pizzę
buahaha, to nie masz co uprzedzać tylko bardziej zapraszać nas
damy sobie rade, nie GP ?
tylko ja nie moge dużo piw pić bo we wtorek mam dendrologie
Wężosław napisał/a:
Poza tym ja w ogóle nie znam Krakowa, także zdaję się na Was.
wiec gdzie sie spotykamy? mozna klasycznie - Pod galerią Krakowską a potem sru do Polibudy na to piwo (ew pizze dla białogłów )
a i daj mi swoj telefon na priv, jak by były problemy to dzwonimy
coz, młode to i płoche , ale popracujemy nad nimi ; skoro zainteresowane "wężami" to już dobrze o nich swiadczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum