FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyjazdy i nieobecności na Forum
Autor Wiadomość
Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2004-08-09, 11:36   

Cytat:
Byłem w Looooblinie chfile, wypiłem piwo w jakim lokaliku na starówce
- no i juz jest fajnie :mrgreen:

eh... mój lublin zamienił sie na Kraków .... cała sobota i noc w niedziele spędzone w Krakowie miałem (dlatego nie było mnie w ŁIKEND na forum) ... o wiele lepsza jest wycieczka z qmplem / pann? niz z jakimis przewodnikami :?

no to po krakowie co by tu zwiedzic.... myle nad Zakopanym, Solin?, Tarnic?, moze znowu Krakowem :) ... a to wszystko w Sierpniu :mrgreen:

Przyznane tytuły: Tańczący z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

Anem 
moderator

Wysłany: 2004-08-14, 07:22   

Wypadł mi wyjazd i chyba włanie od dzisiaj. Nie będzie mnie od 14 VIII do 19 VIII

Marfu 

Wysłany: 2004-08-14, 08:40   

Ja spadam miedzy 17 a 25 sierpnia, ale bede sie staral zagladac...

Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Wysłany: 2004-08-14, 12:58   

Alcedo mowisz 400 km od domu?

Sprobuj z Dolina Gornej Wisly - zbiornik goczalkowicki z czaplami wszelkiej masci, albo blizsze stawy spytkowickie - rolestwo slepowronow. W okolicy mozna zwiedzic np. Oswiecim, choc to nie jest najprzyjemniejsza wycieczka :/

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2004-08-14, 13:06   

Cytat:
Sprobuj z Dolina Gornej Wisly - zbiornik goczalkowicki
- no wiem gdzie to jest - kojarze :] ..... sprawdze tylko czy jest jakies normalne poł?czenie PKS'owskie
Cytat:
blizsze stawy spytkowickie
- ale gdzie to jest to nie mam pojecia :? :roll:

Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Wysłany: 2004-08-14, 13:37   

Spytkowice koło Zatora :razz:

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2004-08-14, 14:28   

jaka lipa :( ... nie ma zadnego poł?czenia PKS odjeżdzaj?cego z Krosna do ani Owięcimia ani nigdzie tak zeby autobus przejeżdzał przez Owięcim :( qrcze :(
(przynajmniej nie pisze tego :? ) ale Tetrao - dzieki za dobre chęci :res: .. niestety nic z tego nie wyszło (chyba ze stopem tam pojade :lol: )

Moja proba jest dalej aktualna... jak ktos zna miejsce/miejsca max 300~400 km od Krosna na podpatrywanie ptaków / przyrody to niech pisze :D

no nic... czekam na pogode i jadę zajrzec do Magurskiego PN - moze cos tam ciekawego zobacze :wink:

Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Wysłany: 2004-08-14, 14:43   

Coz Ci bardziej polecic niz Bieszczady? meszkasz blisko, a gory niesamowite i pele ptakow

PS apropo przystanku PKS w Krosnie - co to za stary budynek z zaitymi oknami dechami tam stoi? niesamowite wrazenie sprawia. Widac ze wiekowa budowla, lubie takie ruiny. Wiesz o czym mowie?

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2004-08-14, 15:26   

Bieszczady - wiem wiem :mrgreen: - ale czekam na pogode tak jak z MPN :wink:

Cytat:
PS apropo przystanku PKS w Krosnie - co to za stary budynek z zaitymi oknami dechami tam stoi? niesamowite wrazenie sprawia. Widac ze wiekowa budowla, lubie takie ruiny. Wiesz o czym mowie?
ale reklame zrobiłes ogulnie Krosnu "budynek z zabitymi oknami dechami" no wiesz :oops: :wink: .
"przystanku PKS w Krosnie " - jak mówisz o Dworcu Głównym to wiem o czym mówisz... co tam było wczesniej - nie mam pojecia - ale sie dowiem(pojade tam rowerkiem dzis i polookam co i jak, moze jakis qmpel będzie wiedział co tam było :] ) ale wiem ze teraz to PRAWIE do niczego nie służy - bo mozna tam sie bawic w chowanego (nie ma szans kogos znaleĽć - ciemnica jest tam straszna po zmroku :twisted: )
na twoje pytania odpowiem na gg - nie chce tutaj tego pisac (zamiecanie to sie zwie chyba ? - ale jak publice by to nie przeszkadzało to tu napisze aby rozwikłać ta zagadke budynku w Kronie :) )

pawelput 

Wysłany: 2004-08-14, 18:34   

Napisać możesz a najlepiej by było jak by zamiecił fotkę tego lokalu to wszyscy by wiedzieli o co chodzi.

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2004-08-14, 19:12   

pawelput napisał/a:
Napisać możesz a najlepiej by było jak by zamiecił fotkę tego lokalu to wszyscy by wiedzieli o co chodzi.
nie posiadam cyfrówki ... skanera w tym momencie też nie 1 ... moze Tetrao pstrykn?ł fotke jak był w Kronie (no skoń wiesz o tym budynku) 2 jak jakis qmpel bedzie miał cyfrówke to sprubuje go namówic zeby pstrykn?ł fote i mi wysłał - wtedy to ja wam przele odrazu z opisem co to jest (jak sie dowiem)

Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Wysłany: 2004-08-14, 20:13   

Temat rozmowy nie pasuje do wyjazdow na forum wiec proponuje go skonczyc.

Wyslij mi na PW albo gg. A skad znam ten budynek, jak tylko przejezdzam przez Krosno PKSem zawsze go widze i robi na mnie wrazenie. Wyglada jak jakies XIX wieczne magazyny. Plomykowce by sie tam podobalo :mrgreen:

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2004-08-16, 14:04   

jutro tj. 17 sierpien 2004 o 4 rano wybieram sie na wycieczke turystyczno-ornitologiczno-rowerow? :wink: do okolic Jasliskiego parku krajobrazowego i Magurskiego parku narodowego . moze nawet zajrze do Myscowej gdzie jest 'siedziba' akcji Carpatica - ale to jak mi sie jeszcze będzie chciało :] mam nadzieje ze będe miał udane obserwacje ... napisze o nich po powrocie :)

[ Dodano: 2004-08-16, 15:06 ]
PS - zagadka z budynkiem w Kronie rozwi?zana - najstarsze pomieszczenie na krosnienskim dworcu PKP :] dla płomykówki bardzo dobre :wink:

Anem 
moderator

Wysłany: 2004-08-23, 15:47   

24 VIII - 27 VIII lub 29 VIII Jadę szukać Nagórników na Jurze. ;)

[ Dodano: 2004-08-23, 18:27 ]
Dyskusja, która nastapiła póĽniej została przeniesiona do działu Ptaki, jako, że tam bardziej pasuje. Nowa lokalizacja znajduje się tutaj.

Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Wysłany: 2004-08-23, 20:50   

No to ja zapodam ze w piatek wybywam z rodzicami :/ .....i z dzierlatka :mrgreen: do Wloch. Bedzie to swego rodzaju odpoczynek od ptakow, bo jak wiadomo Italoki wala do wszystkieogo co tam u nich lata , chasa i pełza...

Wroce ok 12.IX

Odpowiedz do tematu