_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
28.08 będę w Warszawie już od 9:10. Jako iż moja biologiczna rodzina nie może mnie odprowadzić na lotnisko (nie mają już powrotnego pociągu o tej godzinie ), może chociaż rodzina forumowa będzie mogła? Na lotnisku będę się meldować o k. 16:20, a wylot jest 19:25. Do 16 przewidziana włóczęga po stolicy. Byłoby mi bardzo miło zobaczyć się z wami przy tejże okazji...
Oby się udało
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
W najbliższy poniedziałek jadę z klasą do Krakowa, nie wiem nawet za dobrze po co, no w każdym razie jak mieszkańcy Krakowa mają jakąś sprawę do mnie to będzie okazja aby ją rozpatrzeć .
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum