mnie ciekawi czemu Tet z takim zainteresowaniem zerkał na ten słup energetyczny.
jak myslisz o kim wtedy rozmyslałem k(r)oteczku?
krotom napisał/a:
Tak w ogóle to wstydź się Tecik, jako jedyny miałeś wałówke pod postacią bułki
częstowałem, ale wałówa (a konkretnie bułka) była wątpliwej świeżości... gdzieś z najdalszego kąta szawki ją wydobyłem
ale żebym nie wyszedł na żarłoka to nadmienie że koleżanka Athene kryła w swym plecaku kilka obważanków i z 5-6 drożdżówek
koleżanka Athene kryła w swym plecaku kilka obważanków i z 5-6 drożdżówek
toż to wałówka godna wyprawy na Czomolungme
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Zapomnieliście o wątku sowiarskim - po wyjściu z gruzińskiej restauracji Kałmanawardze, czy jakoś tak, zaraz przy Rynku ozwał się nam puszczyk, samica jak mniemam
Zapomnieliście o wątku sowiarskim - po wyjściu z gruzińskiej restauracji Kałmanawardze, czy jakoś tak, zaraz przy Rynku ozwał się nam puszczyk, samica jak mniemam
przy rynku? puszczyk?? to chyba w tym kale ( poza jedzeniem ) coś piliście
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Jutro u nas na wydziale leśnym o 13.15 (chyba) spotkanie z Dyrektorami RDLP Kraków, Krosno .... na temat tego jakie wymogi powinni stawiać studentom przy przyjmowaniu do pracy, na co powinni bardziej na co zwracac mniejsza uwage.
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
Poza zwykłymi informacjami o spotkaniach będą tu także relacje ze spotkań forumowych, niekonieczne bocianich. Chodzi o to by Bocian byl bocianowy, a piwo z forumowiczami bylo impreza przyrodnicza Wiem ze mnie skrzyczycie, ale i tak to czytujecie wiec bedzie to tutaj!!
Wczorajsza inwazja najeźdźcy z północy przebiegała tak:
Wpierw przybył Logan a chwile później I dywizja zmechanizowana w mojej osobie na srebrnym mechanicznym rumaku Następnie po długim oczekiwaniu dotarł ZiemioZrodek Krośniański który reprezentował południowe ziemie wschodnie. Po chwili oczekiwania dokładnie o 17.22 na miejsce dotarł ON wraz ze swoją lubą Atterdag we własnej postaci. Black Fairy która z nim przybyła wiedziała już czego się spodziewać Na wstępnie miał nam wręczyć opłate klimatyczną w postaci piw, ale skończyło się na jakimś siakimś wekslu który posiada aktualnie Logan. Ci północno zachodni zawsze byli cwani - dawali weksle a potem to wychodzilo tak ze np. południowcy musieli płacić.... Tu był podstęp, ale jaki!? Haczyk łyknęliśmy....
I w tym momencie ja musialem ekipe opuścić bo podążyłem na spotkanie z rodzicami w sprawach obozowych....
Kiedy wróciłem niecałe!! 2 godziny później do grupy dołączyła Athene, Pehh i JAHOD wraz z siakimś Piotrkiem. Imprezowali ostro, Jahod się zaśliniła ale utrzymywała że to "pierożek", piwo się lało, i humory dopisywały. Znowu okazało się że świat jest bardzo mały, ale to może rzeczywiście lepiej.
Z ciekawszych elementów - Jahod szukająca butów , a wszystko w atmosferze radosnych rozmów Przyrodników o przyrodzie i obok przyrody
Następne spotkanie już wkrótce!!
A Tu PARE fotek
pbud1.jpg Jahod i ja :D
Plik ściągnięto 58 raz(y) 51.73 KB
pbud2.jpg Ale nam odbija - Jahod, Alcedo, Atterdag
Plik ściągnięto 56 raz(y) 71.67 KB
pbud3.jpg Aaaaaaaaaaaaaaaaa ja nie chce już piwa!!!
Plik ściągnięto 53 raz(y) 80.03 KB
pbud4.jpg Black Fairy, Athene i Logan - poważne prawie rozmowy przyrodniczo-towarzyskie
Plik ściągnięto 60 raz(y) 107.77 KB
pbud5.jpg Najeźdźca z północnego zachodu, nie mylić z 3miastem :P
Plik ściągnięto 52 raz(y) 41.78 KB
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
Przewodnik Beskidzki
Ostatnio zmieniony przez Pełek 2007-06-21, 09:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum