Chciałam Wam przedstawić niepowtarzalną i wyjątkową propozycję spędzenia dwóch fantastycznych tygodni w ciepłym i zaptaszonym kraju. W dodatku prawie za darmo! Już dziś wypełnij formularz i wyślij go do COCN!
Hiszpania czeka!
Teraz kilka konkretów.
Wolontariat organizuje Colectivo Ornitológico Cigüenia Negra.
Zakwaterowanie i wyżywienie zapewnia COCN.
Jedyny koszt jaki się ponosi to kosz ubezpieczenia (na miejscu 30 euro) oraz dojazdu do Tarify.
Transport na miejscu, na stanowiska obserwacyjne zapewniony.
W tym roku liczymy orzełka i gadożera oraz szukamy ptaków z nadajnikami telemetrycznymi.
Terminy obozów:
1. 15 - 31 sierpnia
2. 01 - 14 września
3. 15 - 28 września
4. 29 - 12 października
Zainteresowanych proszę o przesłanie mi swojego maila na PW. Prześlę wtedy zgłoszenia do wypełnienia.
kusi, kusi....
a co tam, Kami, poproszę o te namiary - jeśli laik z dobrymi checiami i zapałem do pracy się przyda...
_________________ Latał sobie z radarem pewien gacek młody
I po drodze omijał przeróżne przeszkody,
Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija,
Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja.
W przyszłym tygodniu będę w domu i dopiero wtedy będę rozsyłać formularze do wszystkich zainteresowanych. Więc teraz proszę się nie martwić brakiem odpowiedzi na PW.
Witam,
jako, że zgłosiłam sie i zostałam przyjęta na wyjazd do Tarify, mam prosbe do osób które już tam były o kilka informacji:
- czy trzeba wziac ze soba spiwór, karimatę czy nocleg jest zapewniony z łóżkiem itd?
- czy mozna sie tam zjawić dzień lub dwa wcześniej i wyjechac dzień później? znalazłam dosć tanie linie lotnicze ale loty do Malagi są we wtorki i piątki?
- i najważniejsze chyba z kim i gdzie należy sie skontaktowac po przyjeździe do Tarify? tego nie udało mi się dowiedziec od osoby do której wysłałam zgłoszenie.
Wdzięczna będe za wszelką pomoc.
Pozdrawiam, Anka
Łóżka są zapewnione razem z pościelą (poprzednio były to koce i prześcieradła). Nie ma problemu aby przybyć trochę wcześniej i później wyjechać. Należy skontaktować się z Arkadiuszem Broniarkiem.
hej!
A ja z niecierpliwością czekam tydzień na formularz zgłoszeniowy a najlepiej 2. Czy są jakieś warunki do spełnienia? Czy wystarczą chęci, zapał, zainteresowania przyrodnicze?
Dziękuję za formularz, wypełniony, wysłany i zaakceptowany.
Jadę w terminie 15-31 sierpnia już nie mogę się doczekać.
Kto jeszcze się na te 2 tygodnie załapał?
Ja to bym pojechał ale jestem niepełnoletni i leki biore...!:/
Szkoda....!!!
_________________ Pozdrawiam Eryk
(Szukajcie mnie w Borach Dolnośląskich)
Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum