Był ktoś w ostatnim czasie w rezerwacie Ławice Kiełpińskie? Czy mimo powodzi jest tam gdzie pochodzić? We wtorek planuję pokręcić się po tym rezerwacie. Dojazd samochodem (start z Wilsona) w okolice Kiełpina, powrót najprawdopobobniej autobusem.
Kontakt na PW, na GG (jestem niewidoczna) lub na kom. 504 230 914
Dysponuję ponownie samochodem z darmową benzyną na weekendy (służbówka ) - i chętnie zostanę wyciągnięty na dziczenie, można się przejechać nawet nad Biebrzę jak koncept taki -;> Auto to Fokusik więc wygodnie miejsca dla 3 pasażerów, a jak trzeba, to i 3 osoby wejdą do tyłu.
_________________ Irlandia to Polska nad Atlantykiem, Polska to Eire nad Bałtykiem -:}
i chętnie zostanę wyciągnięty na dziczenie, można się przejechać nawet nad Biebrzę jak koncept taki -;>
Ja ciagle nie mam ani sluzbowki, ani pracy wiec mam duzo czasu i duzo checi do niskobudzetowych wyjazdow i to nie tylko w weekendy. Ten weekend i nastepny jestem gotow.
To niezobowiązujący rekonesansik w środku dnia jeno. Prześlij mi esemesem albo tu na pw swój numer i rejon, gdzie mieszkasz na 501 861 504 - to jutro przed południem (gdzieś kole 10 pewnie) zadzwonię, umówimy się, podjadę i ruszymy. Te stawy są jakie 40 km od centrum Wawy nach Katowice.
_________________ Irlandia to Polska nad Atlantykiem, Polska to Eire nad Bałtykiem -:}
Oj, Przepraszam, ale teraz to mi juz zona sobote zaplanowala (grzyby ). Swoj numer wyslalem ci na twoja poczte forumowa. Gdybys przesujnal na niedziele...
Daję tu, aby nie mnożyć wątków. Jedziemy z RMichałem(kierownik wycieczki) w sobotę do Lublina i Ryk. Gdyby ktoś chciał się dołączyć to są jeszcze bilety Wyjazd b.wcześnie rano - powrót na sztywno na 15.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum