W ramach zacieśniania więzów Słuchaczy Seminariów i nie tylko zapraszam na wycieczkę ptasia po Kampinosie na trasie:
Leszno Zaborów
Wycieczkę poprowadzi Bartek Woźniak aka Bartas (V Biol SGGW) Wyjazd autobusem 719 z przystanku Osiedle Górczewska 25.02.2007 o 8.40 Dołączam na prędce przygotowana mapkę z zaznaczona trasą. Zależnie od pogody i sugestii uczestników trasa może ulec zmianie Proszę wziąć lornetki, kanapeczki i herbatkę z prądem
ZAPRASZAM
_________________ Tatko od 12 sierpnia, mąż od 7 czerwca
Konstruktywny krytyk
Stawy pod Łowiczem, Dolina Neru i Jeziorsko
Dzień coraz dłuższy, wiosna tuż tuż szkoda w domu siedzieć!
WGT planuje wycieczkę w poszukiwaniu rzadkich gatunków gęsi i innych wiosennych przybyszów. Wyjeżdżamy w najbliższą sobotę 10 marca wracamy tego samego dnia wieczorem. Planujemy trzy główne punkty poszukiwań: stawy pod Łowiczem, dolinę Neru i Jeziorsko. Mam 1 lub 2 wolne miejsca w samochodzie. Zainteresowanych zapraszam na GG 4215636
Co się dzieje w tę sobotę? Bo to mój ostatni wypad przed wylotem zagranicę więc muszę zobaczyć DUŻO ale raczej w okolicach Mazowsza bo o tej 17:00 muszę być z powrotem. Mam 3-4 miejsca - 3 wtedy jeśli zabiorę Adama O. po drodze.
mam wolny poniedziałek, 2 kwietnia, przy czym na 18 muszę być na Nowym Mieście. Myślałem o jakimś dalszym wypadzie - może Stawy Okręt i Rydwan? Macie może jakieś ciekawe propozycje?
Pozdrawiam
Antek
_________________ Odwiedź naszą nową stronę - www.wgotop.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum