zawiadamiam, że 13 stycznia odbędzie się wycieczka WG OTOP po Puszczy Kampinoskiej. Zbiórka o godz. 7.30 na pętli autobusu 719 przy Osiedlu Górczewska. Odjazd autobusu do Leszna o 7.40. Do przejścia 15,6 km. Uprzedzam lojalnie, że będę szedł tą trasę po raz pierwszy i jestem zaopatrzony tylko w instrukcję od Adama Olszewskiego , dlatego mogą być jakieś przygody związane z orientacją w terenie. Jeśli ktoś mimo to chce podjąć to ryzyko (może sie opłaci, a może nie , to zapraszam serdecznie. Godzina powrotu do Warszawy nie jest dokładnie znana - autobusy z Leszna jeżdżą co godzinę.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia w sobotę
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Jeziorsko WGT nie spoczywa na laurach i najblizsza sobote planujemy calodniowy wypad na Jeziorsko. Mamy sprawdzone info, ze sporo ciekwaych gatunkow jeszcze na zbiorniku siedzi. Wyjazd w sobote wczesnie rano (5-6) a powrot po zmroku. Wycieczka uzalezniona od opadow - jezeli bedzie mialo padac to pewnie nie bedziemy tam jechac. Mam dwa miejsca w samochodzie.
GG 4215636 info dla chetnych.
Gdyby nie wycieczka do Kampinosu, to chętnie bym sie wybrał - nigdy jeszcze nie wizialem orlicy
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
Zgadzam sie z Tristanem
Namor, to niemal bluźnierstwo! To nie jest TYLKO Larus, to jest AŻ Larus! Nie radzę obrażać larusów w mojej obecności
Zgadzam sie z Tristanem
Namor, to niemal bluźnierstwo! To nie jest TYLKO Larus, to jest AŻ Larus! Nie radzę obrażać larusów w mojej obecności
Orlica to nie jest prawie orzeł dlatego jak nadlatywał jakiś Larus to ja zamykałem oczy (bo mi akurat łzawiły), a R_Michał odwracał głowę (bo go akurat raziło słońce)
Narwiański Park Narodowy WGT czuwa i kolejny weekend w stalym skladzie planuje terenowo. Plan wycieczki jechac w nieznane tereny.
Padlo na NPN. Nie wiemy dokladnie gdzie jedziemy i gdzie sie zatrzymamy, wiemy tylko, ze wyjazd w sobote wczesnie rano i mamy jedno wolne miejsce w samochodzie. Jezeli ktos jest zainteresowany zapraszam GG 4215636
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum