W terminie 18-20.04 będę wizytować stolicę i tak sobie pomyślałam, że byłoby miło się z wami zobaczyć
W sobotę i niedzielę "pracuję" na ptasiej imprezie w pałacu w Wilanowie, gdzie w godzinach od 10 do 14 poopowiadam trochę o sokolnictwie i ptakach drapieżnych. Będzie też możliwość obejrzenia z bliska lannera (raroga górskiego). Serdecznie was zapraszam, i bynajmniej nie żeby robić reklamę organizatorom, a dlatego że wystąpienie ma trwać około 30min, a resztę czasu muszę "być na miejscu", co na pewno jest milsze w towarzystwie
Poza wilanowską imprezą jestem otwarta na propozycje, szczególnie wieczorami
PS w piątek mogę odwiedzić kogoś na SGGW, bo na pewno będę w okolicy
Ostatnio zmieniony przez kessy 2008-04-12, 09:04, w całości zmieniany 1 raz
Może nawet nie trza rezerwować ? Może Lolek na Polach Mokt. ? Dużo tam miejsca, można zjeść kieł mamuta .. i popoić wodą mineralną -;> A obok moge Wam pokazać na trawnikach kwitnące cebulice syberyjskie i śnieżniki
Tam jest kilka knajpek na Polahh, są i cichsze (np. ta Tola czy Marylin..; kto będzie głodny, możemy przez haszczyk z cosnaczkiem pospolitym, do zachwalanego Araba, na tyłach Biblioteki i bazyMPO, poskoczyć tyż), rzeczywiście w Lolq gwarno w sobotę. No i zawsze można tam o zmierzchaniu różne ptactwo ponasłuchiwać, to chyba zaleta dodatkowa tej polno-mokotowsiej opcji ..
Arabska SAMIRA jest smaczna ale droga i nie wiem czy wszyscy potrafiliby do niej trafić.
Ale co to Toli to może i dobre rozwiązanie.
Ano szkoda, że PPPiknik jest w tym czasie .... no chyba, że spotkamy się w Białowieży [ostatecznie to nie jest tak daleko - jak na XXI wiek, a i zobaczyć będzie można coś przy okazji]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum