We wtorek (1 grudnia) zapraszamy na Spotkanie Integracyjne Ptasiarzy. Nieformalne spotkanie przy herbacie (i nie tylko) gdzie można poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach. Rozmawiamy nie tylko o ptakach.
Frekwencja na spotkaniu przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję wszystkim za przybycie (było nas aż 19!) bardzo się cieszę, że mogliśmy się spotkać w tak miłym gronie.
Hej,
ja również serdecznie dziękuję wszystkim - było bardzo miło. Zwłaszcza
dla mnie było to coś "innego" od zwykle praktykowanych spotkań przy
złocistym trunku. Było mi dane poczuć nieco odmienną atmosferę
przyrodniczych spotkań. Dzięki!
Ale... żeby nie popaść w rutynę - wracamy do Piwnych Czwartków.
Kolejny już w najbliższy... poniedziałek 7 grudnia u Szwejka, godzina
18. Zapraszam! Dacjcie też w miarę możliwości wcześniej znać, żebym
wiedział jaki stolik zarezerwować
P.S. Prośba do osób, które było mi dane poznać, a które jednocześnie są na forum (kilkoro z Was wyłapałem, ale być może nie wszystkich) - dajcie znać, cobym mógł sobie Was... "zaliczyć".
Najblizsze spotkanie Koła Warszawskiej Sekcji Ornitologicznej Polskiego Towarzystwa Zoologicznego - sroda 9 grudnia 2009 roku, od godziny 17.30 w sali konferencyjnej Instytutu Zoologii PAN w Warszawie przy ul. Wilczej 64 (4. piętro).
dr Łukasz Kajtoch (Instytut Systematyki i Ewolucji Zwierząt PAN w Krakowie) - Występowanie puszczyka uralskiego w krajobrazie rolno-leśnym pogórzy Polski.
Co prawda na ten tydzień nie planowałem organizacji spotkania piwnego
(bo przecież spotkamy się we wtortek na "wiatrakach"), ale jako że
jutro do Warszawy zawita Jacek Słupek, zatem zwołuję w trybie
nadzwyczajnym spotkanie (przynajmniej dla grupy radomskiej, choć każdy
przyrodnik mile widziany) na jutro na 17 w Chłopskim Jadle na Placu
Konstytucji.
Jakby ktoś z Was miał dotrzeć później, a my byśmy się gdzieś
przenieśli np. ze względu na brak miejsc, to dzwońcie: 509527710.
nieśmiało śmiem przebąkiwać iż będe w Warszawie u niejakiego GPiego w ten wtorek, także może udało by się spotkać z większą grupą Warszawiaków? (w końcu mieliście chyba małą przerwe w spotkaniach - tak wygląda po wpisach na Forum )
po pewnych pertraktacjach Al zawita jednak jutro do Wawy. W związku z tym, w trybie nadzwyczajnym, zwołuję noworoczne (nieco spóźnione ) Spotkanie Piwne. Godzina: 18:30 - 19:00, miejsce: Tawerna 10 (skrzyżowanie Racławickiej i Mołdawskiej).
Zapraszam!
hehe, oczywiście podany powyżej to czas "zborny", cobyśmy się zaczęli wówczas gromadzić
do 20:00 w Tawernie są "happy hours" na piwo! a od 21:00 koncert
haha, no te pertraktacje z mojej strony były dośc krótkie i treściwe "GP, k^&*a.. nie p^&*ol - przyjezdzam i juz"
to co sie ostatnio działo przeszło moje pojęcie, a wg GPiego może byc jeszcze gorzej
dlatego uwaga... nie minęło wiele czasu od naszego ostatniego spotkania, a już musze poinformowac iż 16lutego w godzinach popołudniowych znów planuje trafic do Warszawy, skąd wieczorną porą wyrusze w dalszą podróż na południe.
jeśli będziecie miec chęc i czas to mozemy sie znow spotkac (tylko w innym barze prosze, bo TAM nas juz chyba za bardzo znaja po ostatnim )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum