No to jak ostatecznie z tymi nietoperzami? Bo temat się urwał... Marfu, Mopek - gdzie można pojechać żeby połapać nietoperze? Jak pod tym względem wygl?daj? Biebrza, Bieszczady i to miejsce wspomniane przez Szymona (Beskid który?) ? Rzućcie też jakie własne propozycje, my nie wiemy gdzie s? nietoperze i to takie które będ? się chciały łapać
Ja pozostaję przy swojej propozycji: Karkonosze - znam parę sztolni, przy których można spędzić nockę - rozstawić sieci i zobaczyć czy co z nich nie wylatuje, lub wlatuje. A poza tym nad wod? stoj?c? też powinny się łapać (nie tylko batsy - jakie nocne zwierz?tka, np.sowy)
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Rzeczywicie zjazd ornitologicznie mimo ładnej pogody (jak wiadomo pogoda jest tylko ładna i bardzo ładna więc sił? rzeczy ta była ładna ) był wyj?tkowo udany.
Mopek, jak zapewne wiesz ja zlatywałem się tydzień póĽniej niż Wy w Barcilandii. Szkoda, że nie mogłem spotkać się z Wami, ale tak to już jest, że nie wszystko można pogodzić. Pozwoliłem sobie krótko wspomnieć o Waszym Zlocie na łamach Dziennika Internautów:
http://news.di.com.pl/?lp=6351
Gor?co pozdrawiam.
_________________ Zapraszam na strony Dziennika Internautów www.di.com.pl ...no i może na moj? prywatn?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum