Ja dojadę wszędzie gdzie większoć zechce. Zamiast czczej gadaniny żeby kto zaproponował konkretne miejsce, termin i zapropnował zakwaterowanie. To nie zajmuje dużo czasu.
[...]jak mam podejć chociaż pod najmniejsza górkę to po 30 sekundach mam zadyszkę i wszyscy musz? na mnie czekać Tak było w czasie wyjazdu w Sudety w zeszłym roku z przyjaciółmi. Zamiast 1 odpoczynku - 4. Zamiast 3h - 5. Etc. [...]
Kessy tam jest tyle ptaków do oblookania, że i tak nie doć że będziemy szli żółwim tempem to co chwilę będziemy stawać żeby "przeczesywać" lornetkami okolice. Nie pękaj.
P.S. Czubek mojej głowy znajduje się 180 cm od podłoża, jednoczenie ustawiam się w kolejce by nieć CIe "na barana"
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Natomiast paĽdziernikowo-listopadowy termin mi też zasadniczo nie pasuje... Ale jeszcze zobaczymy, za wczenie żeby o tym mówić. Na pewno zrobię wszystko żeby przyjechać...
Powtarzam to, co poprzednio, jeszcze nie było takiego co by wszystkim dogodził. Spotkań takich moim zdaniem może być dużo więcej. Ja praktycznie każdy weekend spędzam w terenie i z przyjemnoci? mogę pojechać w nowe strony. Zreszt? wydaje mi się, że gdyby grupa była większa niż 20 osób, to ciężko byłoby razem chodzić w teren.
No to może teraz Zjazd odbędzie się w lipcu lub sierpniu? To nie jest aż taka wietna pora na ptaki jak wiosna lub jesień, ale wtedy wszyscy maj? wakacje i dużo wolnego czasu. Więc większoć mogłaby przyjechać
[ Dodano: 2004-05-12, 09:45 ]
P.S Oczywicie Wszyscy, którzy się ucz? maj? wakacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum