Kurde nawet mnie nie drażnijcie - akurat w ten weekend siedzę na jakimś badziewnym kursie w Tychach
Pewnie dopiero w poniedziałek się wyrwę na tournee po okolicznych wodach
No to mi się podoba ...
W sobotę będę musiał być w domu o 12.00, więc szykujcie budziki, bo zaczynamy skoro świt, proponuję zbiórkę w Sosnowcu obok dworca PKP (szczegóły ustalimy do piątku na priv) - jak najwcześniej (może być nawet 7.00), do której zdążycie dojechać?
Oczywiście zagłębiaków mogę pozbierać ,,po drodze" na Pogorię.
W piątek miałem zamiar pojechać do Bytomia na spotkanie GKO, niestety wyskoczyły inne obowiązki ...
Pawelele - czy to spotkanie jest jadnodniowe ? W jakich godzinach? Wiesz coś ???
... ale za to w sobotę ...
Carlos - dzięki za info, ja będę dopiero w lutym ...
Co do soboty to jeszcze nic nie jest ustalone, tyle, że spotykamy się rano w Sosnowcu przy PKP i w teren. Proponuję: staw Morawa, Pogoria III, Kuźnica Warężyńska ... jak się wyrobimy to stawy w Sulikowie i Przeczyce, powrót do miejsca startu - w samochodzie mam cztery miejsca, kto oprócz jahod i Carlosa ma ochotę podziczyć?
Ajajaj! Ależ Wam zazdroszczę! Już drugi forumowy wypad, w dodatku pod moim nosem, a ja nie dam rady Ehhh... Cobyście tylko mieli lepszą pogodę niż jest dziś
Powodzenia tam!!
Ciekawe co tym razem wyczeszemy ...
Z Sosnowca chciałbym wyjechać przed 8.00, kto chce się zabrać niech pisze na priv. Na Pogorię podjadę od strony plaży, potem skoczymy na Kuźnicę i - zależności od czasu - na Przeczyce... do jutra
Czekałem do ostatniej chwili, czy się coś nie zmieni, ale niestety. Ja odpadam w sobotę.
Acz nie omieszkam odwiedzić niedługo Waszych terenów (ale raczej w tygodniu)
No i nici. Nie udało mi sie zdąrzyć na spotkanie GKO, a w sobote nie moge z Wami jechać . Jest ktoś chętny na niedziele do południa, wtedy bym mógł? Najlepiej Hubetusy w Katowicach albo Świerklaniec?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum