czyli Kejbiemu pasuj? na razie oba zaplanowane terminy. Ja na ten drugi narazie nie mogę się okrelić. Choć raczej na tak nawet jakby jaki dzionek na uczelni trzebabyło zarwać. W sumie to pierwszy rok i nie wiem dokładnie co i jak. Wiemy tez, ze w przypadku Tony'ego 15-16 odpada. A co z Diafor??
Kolega Orni z wawki to szowinista prowincjonalny!!!!!!!!!
w kwestiach organizacyjnych Tetraonie prosze juz ustalic dokladny termin spotkania na Goczałach coby wszyscy sie w koncu wypowiedzieli i ulozyli sobie odpowiednio weekend.
Acha gdzie i za ile spanie...lub ewentualnie jak ktos lubi namiocik.
pozdrawiam
ps. ja 22 i 23 nie moge poniewaz bede na wycieczce przyrodniczej w Popradzkim PK juz dawno umówionej.
pozdrawiam
for
To co, jest ten wyjazd w końcu czy go nie ma? Kiedy będzie wiadomo na 100%?
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Niech się w końcu odezwie pomysłodawca Anem! Ja nie wiem czy pojade, o czym już mówiłem, co nie znaczy że zjazd w ogóle sie nie odbędzie! O ile pamiętam Anem mówil że jemu pasuje każdy termin! Ustalcie więc go w końcu , a jak ja załatwie swoje sprawy to spróbuje się do niego dostosować!
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
Zgadzam sie z Tristanem
Słuchajcie - trzeba się zdecydować. Jeli idzie o mnie to chcę wiedziec np. ile kasy będzie trzeba wydać, bo wbrew moim oczekiwaniom (zawsze z matmy byłem kiepski stan mojego skarbonkowego konta jest mizerniutki Na dodatek chciałbym w niedzielę zagłosować i muszę wiedzieć, czy brać z urzędu dzielnicy zawiadczenie na czas przebywania poza miejscem zamieszkania.
Jeli do jutra do 18.00 nie pojawi? się żadne dokładne szczegóły to niestety chyba zrezygnuję.
Zgadzam sie z Tristanem
Chyba sie nic konkretnego nie pojawi na wyjazd w ten weekend jestem niegotowa na wyjazd w nastepny wygl?da na to ze też choćby dlatego, że nie mam ani grosza
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
dziękuję za email który wysłał pan do nas z zapytaniem O OW "Marcel"w Ochabach.
mamy wolne miejsca w kazdym z terminów o które pan pytał
cena za sam nocleg od osoby 25zl
nocleg z wyzywineiem 3x dziennie 55zł
domki sa 2, 3 , 4 i 5 osobowe do wyboru
Terminy o które pytałem to: 7-9 X, 14-16 X i 21-23 X
Teraz decyzja należy do Was...
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
No chyba mogę się jeszcze szarn?ć na 14-126.X - o ile Diafora, Tony i Staszek też (co najmniej dwoje z tej trójki).
[ Dodano: 2005-10-06, 16:38 ]
szarpn?ć
Aha - decyzję muszę podj?ć do niedzieli wl?cznie ! Dlatego Diaf, Tony, Staszek - zadeklarujcie się do tego czasu. Koszt benzyny ok.40 PLN/100 km - do podziału.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum