No tylko, że im póĽniej to też bardziej zbliżamy siedo Zjazdu na terenie Polski Centralnej. Oj żeby nasz ten wypad nie przesun?ł sie za bardzo w czasie, bo może nie dojć do skutku
A czy jaki inny orodek w okolicy nie wchodzi w gre. Skoro tydzień póĽniej jest już zajęty przez Zjazd, może sa jakie wolone w okolicy. Tylko ciekawe czy Kejbii będzie mógł jechać ewentualnie na ten póĽniejszy termin no i jak Diafora bo Tony już sie okrelił
Szymon, nie gderaj Dowiedz się ile osób może pomiecić ten Twój orodek w Ochabach. Jeli organizatorzy nas nie zdradz? i nie pójd? na konkurencyjn? imprezę do GKO to chyba żaden problem? Ostatecznie - poszukaj alternatywy...
Ja wiem np że 22-23 nie pasuje Forowi. A jeli on nie przyjedzie to nie będzie też Łukasza Kajtocha ani Ala, który miał się zabierać z nimi.
Jestem w trakcie ci?gania kolejnej osoby - nie chcielibycie posłuchać na własne uszy Bocian Band:
Panowie organizatorzy - poszukajcie czego...
Bicie piany! Niech kto narzuci konkretny termin, miejsce etc., bo w ten sposób nigdy nie dojdziemy do porozumienia - i tak zawsze nie będzie komu pasować. Ja jestem elastyczny i postaram się dostosować. Ale nie mogę się okrelić choćby wstępnie, jeli ustalenia co chwilę się zmieniaj?.
Chyba najlepiej jak termin zostanie ten co był. Lepiej niech sie ludzie dostosowuj? pod termin. Bo z dostosowywania terminu pod wszystkich to nam tu straszny Chaos wychodzi. No albo którys admin niech ankiete zrobi!
Szymon, nie odpowiedziałe na to co pisałam Wiesz ile osób przyjedzie z GKO? Ile jest miejsca w tym orodku? Czy my będziemy im przeszkadzali jeli doc? A nie ma żadnych innych baz w pobliżu? Przecież nie musi byc w Ochabach (ja nawet nie wiem gdzie to jest tak na marginesie ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum