Auto przedstawia się tak: Tony z Wawy, Staszek ze więtokrzyskiego (sk?d ?) i ja - czyli jeszcze jedno wolne miejsce byłoby. Niestety benzyna jkest prywatna i wymaga rozłożenia kosztu na wszystkich. Jest zagrożenie z mojej strony,że mi co wypadnie w paĽdzierniku. Okaże się na około dwa tygodnie przed terminem.
No to fajnie - będę miał okazję do długiej i namolnej agitacji otopowej Spytajcie Dominika lub Mendera, oni co o tym wiedz?
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Jeli Ty i Staszek jestecie w OTOPie, to nie będę miał pola do agitacji , ale jeli nie...
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
nie jestem, ale najbardziej zniechecaj?co działa na mnie presja
zgodnie ze satr? szkoł? samoobrony nie zaciskaj pięci, bo przeciwnik się "utwardza", więc jak mi się maluje podróż w towarzystwie brzękacza, to uwaga mam walkmana na cięzkie przypadki
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
chyba mnie nie checie na tym l?sku skoro mi się stresuj?ca podróż zapowiada
teraz to będe musiała dostać na pismie, że o żadnym przystępowaniu do niczego nie usłyszę
dobranoc :8):
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum