W każdym razie wygl?da na to że jutro nie jedziemy. Ponieważ za tydzień będę w GnieĽnie i jest to wyjazd którego nie moge odwołać pozostaje mi już tylko trzeci paĽdziernikowy weekend. W przeciwnym wypadku będę musiał poczekać do następnego zjazdu żeby zobaczyć Wasze sympatyczne twarze
Trcohę szkoda, że wyszło jak wyszło
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Kejbii prosił bym o namiary telefoniczne na Ciebie tak chyba sie dogadamy najlepiej. Jeli Tony nie może w tym tygodniu, a za tydzień już tak to ja mogę poczekać zwłaszcza, żę na uczelni sytuacje mam jeszczee niezbyt klarown? i chyba będe musiał troche w sobote pozałatwiać. Ale trzeba wiedzieć co z Diaforem, no i wreszcie nie możemy ustalać terminu tylko pod siebie. Najlepiej byłoby gdyby jedna osoba podała konkretny termin a inni by tylko zaakceptowali b?dĽ nie. Takie przesuwanie raczej do niczego nie prowadzi.
Mnie W ZASADZIE pasuj? te terminy, ale znowu nie widać woli w narodzie... Ech.
A jak kto napisze to wymawia się że nie zna terminu obozu sowiarskiego Felka
Niestety - wycofuję się z przyszłego weekendu. Teraz z kolei mnie nie na rękę (w przyszły pi?tek jestem służbowo w Elbl?gu; na niedziee wieczór muszę byc w Wawie - tak więc wyjazd na pobyt przez pół soboty i niedzieli jest bez sensu..).
Chyba trzeba nam będzie odłożyć Goczałkowice na jaki inny termin! Nie możemy się dogadać co do terminów, bo skoro KB nie może w ten weekend to razem z nim nie pojedzie kilka innych osób co eliminuje nam znaczna fakcje jankesów! A szkoda bo to Wam głównie chcemy pokazać nasz? górnol?sk? ptasi? mekke...
No włanie mekke, ale chyba tylko wiosn? i latem. Rozmawiałem ostatnio z kilkoma osobami i na Goczałkowicach ponoć pustki Troche mew i kaczek, nawet gęsi nie ma.
Chyba nie mamy czego żałować.
Proponuje zachować ten temat w pamięci i odwieżyć np w maju, ew. w lipcu i sierpniu. Wtedy jest największa szansa na czaple purpurowe, lepowony, no i rybitwy białow?se - zdecydowany symbol DGW!
Wtedy naprawde docenicie bogactwo tych terenów gdy ujrzycie je w pełnej ptasiej krasie!
Nie musimy chyba specjalnie rozpaczać bo i tak wielu z nas spotka się wkrótce - a to na Mogielnicy, a to na Felkowym obozie czy w końcu nad Jeziorskiem.
wiem Kessy, mimo wszystko przperaszam bo wkradła mi sie literówka. I tu mam pytanie jeli w ród nas znalazłby sie choć jeden obr?czkarz to może na wiosne można by zorganizować co dłuższego. Ja reflektuje w każdym b?dĽ razie! [/code]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum