Wiem, że wcześnie trochę ale ja już nie mogę się doczekać maja 07 .
Na pewno, jak co roku, będe się starała aby pojechać nad Biebrzę do Goniądza. Nie ukrywam, że przyjemnie będzie PoBiebrzyć ze stałą Biebrzniętą Ekipą. Mam jeszcze w planach sciągniecie Hiszpanów. W Tarifie było kilka chętnych osób. Ale jak wiadomo różnie to bywa z realizacją takich palnów. Myślałam o tym aby kilka dni posiedzieć nad Biebrzą a potem ewentualnie przenieść się do Białowieży. Nad Biebrzą mogę załatwić tanio cały dom z łazienką i kuchnią a w Białowieży też mam zanajomych... Zaraz wyslę zapytanie do Hiszpanii...
hm... nie byłem z wami, byłem sam i tak tak tak Tylko pytanie czy nie fajniej na Czerwone bagno - Grzędy Może nie tak ptasio ale za to reszta zwierzyny ...
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
Wydaje mi sie, ze to dobry temat zeby sie zapytac czy sa potencjalni chetni na wypad na kilka h dziczenia nad Biebrza? Mysle o najblizszej sobocie 11 listopada. Wyjazd wczesnie rano powrot po zmroku.
Mam 2-3 wole miejsca w samochodzie.
Moze uda nam sie zobaczyc jarzebatke ktora obserwowano juz drugi raz na Bagnach.
Jezeli ktos mialby ochote to prosze o kontakt na GG 4215636.
Aaha koszt przejazdu raczej maly bo ostanio przesiadlem sie na diesla i pali maaalo
Kamikazi, oj będzie Jestem w pełni o tym przekonany
Nareszcie północ nie będzie narzekać że spotkanie na południu W związku z tym niech się północ zjawi
Będzie w końcu okazja podziękować Jinete i Hiszpanom za to że mogliśmy do nich przyjechać do Tarify (a ci co nie mogli, może będą mieli okazję w tym roku pojechać ). Czas odwdzięczyć się i pokazać, że nasz ptasi świat jest równie fascynujący! Przygotowania idą pełną parą! Hiszpanie przyjadą na 90%! Już zaklepana kwatera w Goniądzu. Wstępny plan to dziczenie biebrzańskie 1-9 maja , potem przejazd do Białowieży i tam do 11 maja. 12 wylot z Warszawy. Zapowiada się piękna impreza integracyjna Polska-Hiszpania.
Będziemy „okupować” domek państwa Wróblewskich (ten przy poczcie). Jeśli planujecie przyjazd w tym terminie to radzę już zastanawiać się nad kwaterą Potem może być ciężko.
Ten domek wydaje się być ciekawy! Nigdy w nim nie byłam ale jest nad samą rzeką w Goniądzu. Ma chyba 7 miejsc, kuchnię i łazienkę.
Kamikazi, a planujesz robić większą rezerwacje ?? Jak tak to mozesz mnie zapisać na 100% !! (no chyba ze mialoby sie cos stac zlego, ale mowie tak tak tak !!
Cały jeden domek na 12 osób będzie zajęty przez Hiszpanów, mogę rozejrzeć się za jakimś dużym domkiem w okolicy. Ten do którego link podałam chyba nie jest daleko. Ale tylko 7 osób wejdzie. A spodziewam się że ekipa z Forum będzie trochę mocniejsza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum