Tak, fajnie było. Z nieptasich obserwacji podczas powrotu do domu były Paź królowej i Rusałka kratkowiec z wiosennego pokolenia. Z kwiatków fiołki polne.
Było super tym bardziej, że nie wiedziałem, że będę w tak zacnym towarzystwie. W sumie to dzięki Kejbiemu, bo sam, to szukałbym kwatery dopiero po przyjeździe.
Mimo że z Dawidem i rodzinami mieszkaliśmy gdzie indziej to cieszę się, że udało się spotkać. Ja miałem 6 życiówek i 32 do rocznego ale przede wszystkim było PIĘKNIE ! Dojrzewam do zakupu działki nad Biebrzą, nawet mam jedną obejrzaną...
Diafora, jesteś artystką, co za wyczucie kompozycji , inne zdjęcia też bardzo fajne. A to w końcu ile grup naszych tam było, bo wiem że kessy też była bo wyslała do mnie sms z Biebrzy , a Wychuchola dorwałam przez tel. w drodze tamże żeby powiadomic że był w tv w związku z Rzekotkowym Stawem . Wyglada że mieliście niezłą pogodę - pozazdrościć !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum