btw - Kami, powiedz Salvie ze kombinowałem tą koszulke z kraską dla niego ale nikt już takiej nie produkuje, jak Konrad Kata z Akcji Kraska wznowi produkcje to damy rade
haha, Salva nie zalapal sie na wyjazd, w momencie organizacji grupy nie bylo z nim zadnego kontaktu, nastepnym razem moze mu sie uda
Po kluczyki do domku zimnego w Goniądzu proszę się zgłaszać na Plac 11 Listopada 5 do Państwa Wróblewskich ( tel. 85 738 03 67 ). W razie problemów dzwonić do mnie na kom.
Nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc tu Jutro około 5 - 6 pm ruszam autem do Goniądza - motywem wyjazdu jest niby Konferencja Storczykowa w siedzibie BiebrzPN w Osowcu (cały piątek + odwiedziny "u storczyków" przez całą sobotę), ale też ptaszenie, np. całkowicie temu zadedykowana niedziela; kwateruję tam w Goniądzu do niedzieli, na godnej kwaterze a 30 pln/doba. Jak kto chce teraz nad Biebrzę, to oferuję darmowy transport autem w obie strony + ptaszenie zmotoryzowane w regionie w niedzielę. Na kwaterze gdzie się zatrzymam być może są miejsca. Jutro jestem pod kom. 501 861 504
Jesteśmy od 28 kwietnia do 4 maja, jak zwykle uruchomimy wtedy System Szybkiego Informowania, w skrócie SSI* (wbrew nazwie skierowany nie tylko do użytkownika o nicku Szybszy ).
* Czyli co kto widzi ciekawego to śle do znajomych, jak było w zeszłym i w zeszłym, zeszłym roku.
a jeśli (w co niestety wątpie) na mojej uczelni będzie luz to może też od okolic 28 IV myslałbym się pojawić, ale na razie to palcem po wodzie pisane....
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum