A moja obecność w chwili obecnej stanęła pod gigantycznym znakiem zapytania Jest to związane ze zmianami na mojej wspanialej uczelni, ale ja im tak tego nie zostawie !! NIe zepsują mi planów od października zmieniając date rozpoczęcia terenówek z 7 na 4 maja!!
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
No to się sypie ekipa Ja niestety z powodu zapaści finansowej muszę wybrać wariant oszczędnościowy - zadekuję się u kolegi pod Tykocinem. Ale będę krążył po narwiańsko-biebrzańskich ścieżkach, to może się na jakiego współforumowicza napatoczę
_________________ Bart Smyk
"Na zielonej trawce
Pasły się pratchawce
Jeden mówi do drugiego:
Pożycz cewki Malpighiego"
btw - Kami, powiedz Salvie ze kombinowałem tą koszulke z kraską dla niego ale nikt już takiej nie produkuje, jak Konrad Kata z Akcji Kraska wznowi produkcje to damy rade
Siedze już nad biebrzą w kuligach - będe wam pisać relacje i wstawiać na obserwacje ptakow. Tzn o ile zasięg internetu i-plusa będzie łaskawy.Mam nadzieje że sie spotkamy gdzieś na szlakach:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum