ale i tak nic nie przebije "wirtualnej maskotki" wyjazdu, jaką były KRZESZOWICE !!!
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
ja powiem tyle: było tak świetnie, że z wrażenia straciłam głos
yyy że jak Pełek się wyraził o Ojcowskim Parku Narodowym? że jaki jest?
Pełek licz się z konsekwencjami!
Krotom, jeśli w niedzielę rano zostawiłem kubek w jadali i poszedłem po rybę dla nurzyka a po powrocie nie było już kubka w jadalni ani w szafkach to znaczy, że ktoś go sobie zabrał i w stacji już go nie ma.
[ Komentarz dodany przez: for: 2007-11-21, 14:41 ] bluza clavicepsa sie znalazla i wzielismy ja z Dagiem i Atenką do Krakowa, poczekajcie ktos jeszcze moze sie odezwie. A najlepiej zadzwoncie do osrodka. Moze ekipa sprzatajaca pokoje cos znalazla.
[ Komentarz dodany przez: krotom: 2007-11-21, 14:44 ] aaaa, to zmienia postać rzeczy
Ja potrzebowałem pendrive na wczoraj.... miałem tam pocztę do wysyłki, ale teraz musze napisać to na nowo
Może się znajdzie, a jak nie to przeboleję.
A teraz weselej - dawać mi więcej fotek bo ja dam więcej
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
mi sie zdaje, ze Twoj ulubiony kubek wzial FOR i saczyl w nim %%%%%%%% przez cala podroz do Krakowa... a pozniej zgubil
hipoteza wysoce prawdopodobna
Krotom mógłbyś mi wysłać to zdjęcie niezidentyfikowanej wylinki, w pełnej rodzielczości na stanislaw.bury@gmail.com i napisać, bo zapomniałem skąd ona była?
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
Hmm, pomnę, że już po zgłoszeniu mi przez Amikosika w niedzielę braku "przywiązanego" termokubka widziałem inny termokubek na suszarce w kuchni ... może to ten przysposobił był for na podróż znojną ? A może był wręcz onci jego własnością przynależnioną i żadnego przysposobienia nie było ?
Tak czy siak - oddawajta pendrive`y i kubki kto je posiadł, Dziady posthelskie
i tak radować się należy, że tylko takie zguby posthelskie sie zdarzyły, gorze by było gdyby kto cześć postradał!
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
a może nareszcie ktoś ze Zjazdowiczów napisze nam co właściwie stało się nurzykowi i dlaczego wpadł w Wasze łapki? bo jakoś nigdzie nie ma żadnego niusa na ten temat a fotki są, na których chyba widać, że poraniony on był i co z nim zrobiliście?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum