Więc tak:
Obóz sowiarski odbędzie się w terminach 27-29 pażdziernika na obszarze PK "Dolinki Krakowskie" oraz Tenczyńskiego PK.
Spanie planuję w schronisku PTSM w Łazach - w pobliżu Doliny Będkowskiej.
Chciałbym zbadać kilka powierzchni: rezerwaty: Dolina Racławki, Eliaszówki, Szklarki
oraz Puszcze Dulowską i Las Zwierzyniec.
Prosze wpisywac sie na listę:
1. For
Chciałbym zbadać kilka powierzchni: rezerwaty: Dolina Racławki, Eliaszówki, Szklarki
oraz Puszcze Dulowską i Las Zwierzyniec.
zlituj sie, w ciagu 2 nocy nawet z 10 osobami nie damy rade porzadnie zrobic tych wszystkich miejsc, ja bym obstawial Raclawke (szukac urala) i Puszcza Dulowska-Las Zwierzyniec (szukac wlochatek) oraz wypad do Rudna zweryfikowac puchacza
Ja. Jadę autem z Wawy do pracy w Krakowcu we wtorek, a w piątek mogę kogo tam podjąć do auta np. z dworca kolejowego w Krakowie około między 13-15 i hajda na sowiarski. Powrót autem do Wawy w niedzielę wieczorkiem. Amikosiki konweniuje Wam to ? (pociąg do Kraka jest szybki i wygodny 2h 50`)
Logan damy rade - podzielimy sie na ekipy 3 osobowe i co wieczor kazda obstawi jedna powierzchnie...da sie to zrobic bez niczego. szacuje ze na sowi oboz beda 4 ekipy po 3 osoby...ale zobaczymy
nie chce lazic po 10 osob jak u Felixa - tylko grupami partyzanckimi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum