Rewelacyjna relacja, niesamowicie prawidzwe fotki !! tak było , tak jest!! I tak będzie!!!! IV zjazd już niedługo!! !! i nie będzie gorzej! Będzie lepiej....
A zaczęło się od posowimy sobie w parkach.... kto by pomyślał
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Nurinio jest zbyt skromny Relacja mega! Cierpię teraz bardzo z powodu chorego gardła, ale nie sposób było nie pogorszyć swojego stanu soczystym śmiechem A tak na mnie narzekacie że zawsze mam aparat przy sobie
Nie mogę się już doczekać następnego spotkania!
Jeszcze raz Nuruś!
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
hehe pytasz jak mi sie prowadzi... czy...jak ja sie prowadze
sorry zabrakło interpunkcji to jak Ty sie prowadzisz to ja dobrze wiem chodzi mo i nagrode dla Most Valuable Player
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
Nurinho wielki za relacyjke
Aż się łezka w oku kręci ze śmiechu i ze wzruszenia jak sobie to wszystko przypomne Meczyk był świetny trza to powtórzyc na nastepnym zjeździe
nurek napisał/a:
Syriusz całujący trawnik
Do dzis pamiętam te kose co mi ja Kalina sprzedała na meczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum