nurinho się zadeklarował na relacje i dał, brzydko mówiąc ciała (na d... )
Tylko krytykować umiecie A można przecież było najpierw 1) zauważyć, że Nurka nie ma na forum ani na GG od dłuższego czasu i 2) zainteresować się jaki jest tego powód. Mam nadzieję, że nie popełnię nietaktu powtarzając wam tenże powód - spaliła się płyta główna kompuetra naszego kolegi...
A teraz wstydźcie się przykładnie
Zrobię, jeśli ktoś za mnie przygotuje prezentację na seminarium o ptakach Torunia z uwzględnieniem mozaiki siedlisk jakie Toruń oferuje i napisze jeszcze 2 prace. Są chętni? Tak myślałam
Tet, sam możesz zrobić. Zdaje się, że nawet chciałeś...
W przyszłym tygodniu Ola ma w swojej klasie (II podstawówki) prezentację o sowach i obozach sowiarskich (z moim wsparciem merytoryczno-technicznym ). Kiedy nauczycielka dowiedziała się o jej wyprawach poprosiła o przybliżenie tematu. W planie pokazywanie fotek, słuchanie głosów i pokazywanie wypluwki (jak ich to nie obrzydzi ). Jak się dzieciakom spodoba to jeszcze może się okazać że będę musiał zorganizować mini-obóz sowiarski w Lesie Kabackim ...
Prezentacja właśnie się odbyła, Ola pokonała tremę, dzieciaki zainteresowane, zadawały masę pytań od typu "czy spotkaliście wilkołaka" po fachowe pytania na które sam nie bardzo byłem w stanie odpowiedzieć (np. jak duże kawałki potrafi zjeść pisklę sowy). Już mnie chcą zaangażować na Dzień Ziemi w szkole i inne prezentacje np. o Biebrzy. Tak więc debiut edukacyjny mamy za sobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum